MITAR OTVORIO DUŠU O MIHI: Ja ulazim u svlačionicu, a Siniša GO! Nisam znao GDE DA GLEDAM, bilo je NEPRIJATNO!

Autor:

Sport

01.08.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva anegdota najboljeg strelca u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije.

MITAR OTVORIO DUŠU O MIHI: Ja ulazim u svlačionicu, a Siniša GO! Nisam znao GDE DA GLEDAM, bilo je NEPRIJATNO!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović već neko vreme je neizostavni deo nacionalnog tima.

Od "tempirane bombe" i "lude glave" došao je do heroja nacije i najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije. Postigao je 52 gola na 81 utakmici i doneo je puno radosti ljudima u našoj zemlji.

Sada se Mitar, gostujući u podkastu Alesto kod Aleksandra Stojanovića, prisetio nekih zanimljivih anegdota sa početka reprezentativne karijere. Jedna je bila vezana i za Sinišu Mihajlovića.

Sećam se kao juče da je bilo. Mene je Miha zvao još pre prve utakmice u Zagrebu da dođem da se vidimo. Nisam znao što me zove. Nikad to neću da zaboravim, kao da sam pao s neba, vidim Kolarova, Ivanovića… Ulazim u hodnik, a ceo hodnik miriše na parfem, Miha stoji istuširan i kaže: ‘O, gde si mali Mitroviću’. Ono, ulazim ja, a selektor go. Neprijatno mi je, ne znam gde da gledam. ‘Gde si mali Mitroviću, sviđa mi se kako igraš, možeš uskoro da očekuješ poziv’ - otkrio je Mitrović, pa u dahu nastavio:

Ja presrećan. Nisam očekivao da ću da igram, a on me uvede. Pita me i da li šutiram penale. ‘Kod mene napadači šutiraju penale.' On je toliko bio pozitivan, nije imao strah, pun samopouzdanja. Počinje utakmica, ja ono moje na krv i nož. Kod gola, udaram je glavom, ona zakači rame i ode u mrežu. Završila se utakmica, sedim kući i razmišljam da li je moguće da sam dao gol Hrvatskoj, da sam igrao sa Kolarovim, Banetom… Pa još potpisao za Anderleht. Sve se brzo izdešavalo. Neverovatno.

Takođe, govorio je Aleksandar Mitrović i kako se svojovremeno zamalo potukao zbog Novaka Đokovića, a više o toj priči možete pronaći OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading