ZVEZDA U VELIKIM PROBLEMIMA! Bahar priznao: Jedan od najboljih igrača crveno-belih je POVREĐEN!

Autor:

Sport

04.08.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak mora da improvizuje.

ZVEZDA U VELIKIM PROBLEMIMA! Bahar priznao: Jedan od najboljih igrača crveno-belih je POVREĐEN!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda u subotu od 20 časova i 5 minuta dočekuje Napredak iz Kruševca u 2. kolu Superlige Srbije. Svoja očekivanja od sutrašnje utakmice izneo je trener crveno-belih Barak Bahar.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar


- Moj posao je da što bolje pripremim ekipu, znam da svi očekuju da postignemo tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas dodatno motiviše. Ne bih mnogo o protivniku, analizirali smo, gledali smo i prethodnu utakmicu i utakmice pre toga. Dobro smo spremili ekipu - rekao Izraelac.

On je otkrio da je Aleksandar Katai počeo polako da trči posle povrede, ali da još nije spreman, kao i da će meč protiv Napretka zbog povrede propustiti Mirko Ivanić. Takođe, još nije spreman ni Jovan Mijatović, a zbog bolesti van tima je Stefan Leković.

Na pitanje ko će menjati Ivanića u startnih 11 i da li je trenutak da Vladimir Lučić dobije šansu od prvog minuta, Bahar je, uz osmeh, rekao:

- Nećemo otkrivati tim dan pre utakmice, videćete sutra.

Izraelski stručnjak dodao je da se njegova trenerska filozofija zasniva na pobedi, da ekipa igra atraktivno, da navijači budu srećni i zadovoljni, da se igra visok presing.

- Nakon analize prethodne utakmice pritiv Vojvodine stekao sam utisak da ono što je u prvi mah izgledalo loše možda i nije bilo toliko loše, ali svakako da ima toga da se unapredi. Želim da budemo jači u napadu, tu ima prostora da se napreduje, da postižemo više golova - poručio je Bahar, uz konstataciju da je još rano za priču o obaranju rekorda od 114 golova u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading