NIŠTA OD DOBROG REZULTATA: Natalija Stevanović doživela DEBAKL u Varšavi!

Autor:

Sport

25.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska igračica poražena u prvom kolu turnira u prestonici Poljske.

NIŠTA OD DOBROG REZULTATA: Natalija Stevanović doživela DEBAKL u Varšavi!

Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Natalija Stevanović eliminisana je na startu turnira u Varšavi, nakon što je u prvom kolu poražena od Nemice Tatjane Marije 6:3, 6:1.

Stevanovićeva je u glavni žreb ušla kao "laki luzer" iz kvalifikacija, nakon što je u poslednjem kolu poražena od Jane Fet (2:1), posle velike borbe, ali očigledno nije uspela da iskoristi šansu koja joj se neočekivano ukazala.

Držala se Nišlijka na startu meča, imala je prednost od 3:2 u prvom setu, ali se odjednom "ugasila", a to je Nemica znala da iskoristi. Osvojila je četiri gema u nizu i sa 6:3 stigla do prvog seta, a u istom ritmu je nastavila i u drugom delu igre.

Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Natalija Stevanović

Marija je odmah napravila dupli brejk, povela je sa 4:0, naša teniserka je na kratko smanjila, ali je to sve što je uspela da uradi u ovom meču.

Podsetimo, Stevanovićeva je na nedavno okončanom Vimbldonu stigla do trećeg kola, gde je poražena od Petre Kvitove sa 2:0, a izgleda da Natalija nije uspela da održi svoju dobru formu sa najprestižnijeg teniskog turnira na svetu.

Podsetimo, turnir u Varšavi igra se za nagradni fond od 259.303 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading