"DOBRA SI MALA": Novak ohrabrio LAVICU, ona završila u SUZAMA!

Autor:

Sport

08.07.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borila se srpska teniserka i osvojila srca svih na Vimbldonu.

"DOBRA SI MALA": Novak ohrabrio LAVICU, ona završila u SUZAMA!

Foto: Profimedia

Natalija Stevanović

Natalija Stevanović je izgubila od dvostruke vimbldonske šampionke Petre Kvitove sa 6:3, 7:5.

Republika

Foto: Profimedia

Natalija Stevanović

 

Umesto prvih utisaka posle meča, počela je priču za medije susretom sa Novakom Đokovićem:

- Prvi susret s Noletom posle meča, ja sam se rasplakala kao kiša. Rekoh: Kud me sad nađe, čoveče? Samo što sam izašla sa meča i sela na biciklu i on dolazi i kaže "Bravo", a ja sam već na pola suza i krećem: Jao, Nole (plačnim glasom). On mi kaže "Dobro je, dobro" i kažem ja "Stani, čoveče, ti igraš meč, ovo su suze radosnice ne brini se". Radosnice u smislu što me ponela publika, čovek igra za to da stadion čak i kada izgubiš dobiješ ovacije. Poslala sam poljupce, bilo je stvarno nestvarno. Vrlo sam se lepo osetila na terenu, prizemno i lepo. Ona je posle 2:1 uhvatila nalet i nisam znala gde ću pre - rekla je Natalija pa nastavila

Očekivala sam to i za moju slajs igru moram da čekam momenat i imam utisak da sam taj momenat u drugom setu pre kiše na 5:4, mada je i ono bilo sumnjivo sudija što je dosudio ponavljanje poena. Na 2:1 je bilo 30:15 i udarila sam as faktički, zvali su aut, a čelendž je pokazao da je dobra lopta. Ona stoji i kaže mi Kvitova da nije takla loptu. Sudija u stolici je rekla da je omeo linijski sudija da krene na loptu i pomislila sam: Nemoj da me zezaš. Tako je to kada si na većem terenu kada je preko puta dvostruka pobednica Vimbldona i sudija ima pritisak i gospođica je samo stala i čekala sledeći servis. Posle meča je Nikola otišao do sudije čisto da kažemo naše viđenje, kako da reagujemo sledeći put u takvoj situaciji. Taj gem je trebalo da bude moj jer sam posle toga dobila poen, dva, ali sam u glavi imala da je to još jedan test. Rekla sam nema veze, još jedan test moramo i kroz to da prođemo. Na kraju sam mislila da ću na 5:4 da je sad 6:3, ali ajde nema veze. Trener mi je rekao i da si dobila taj set ona je na vrhunskom nivou, u trećem setu svi to brišu. Može da te počisti 6:1 ili ti nju da čistiš sa 6:1. Generalno mi je krivo jer je za moju slajs igru kao kad surfer uhvati talas i ide. Uhvatila sam talas i taman sam počela lepo da surfujem i kiša, nema veze ponovo. Nju je to osvežilo, ona je fenomenalna, dala sam sve od sebe i borila sam se do kraja -

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Na kraju, još jednom se osvrnula na susret sa Novakom:

- On se iznenadio, rekao je: "Gde ste, ljudi?". Ja u tom trenutku onako u suzama. Nikola mu je rekao: "Sad je završila meč, Nole". I on onda: "Hajde, dođite, dobra si, dobra si". Zagrlio nas je. "Hajde, mala, sve najbolje, vidimo se". Znam da on vrlo vodi računa o energiji i stanju i onda pošto on ima empatiju, sigurna sam da mu je bilo žao. Nisam htela da mu uđem u njegov energetski prostor koji poštujem. Izvinila sam mu se i rekla da mu želim sve najbolje i da ovo nije tuga, da ne brine. Zadivilo me je. Ovo je bilo u pravom momentu. Sve vreme smo se mimoilazili i onda kada je najviše bio potreban njegov zagrljaj, bio je tu. Naježih se - završila je Stevanović.

Možda je izgubila meč, ali je dobila veliko iskustvo i osvojila srca svih ljubitelja tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading