KONZERVATIVNI POKRET "NAŠI": Hoćemo zakon o zabrani promene pola!

Autor:

Vesti

25.07.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konzervativni pokret "Naši" poziva sve društvene činioce i pojedince da se priključe kampanji za donošenje "Zakona o zabrani promene pola" .

KONZERVATIVNI POKRET "NAŠI": Hoćemo zakon o zabrani promene pola!

Foto: Printscreen/kpn.rs

Konzervativni pokret "Naši" poziva da "se po ugledu na Rusku Federaciju donese 'Zakon o zabrani promeni pola' osim ako se radi o postupcima koji se, odlukom lekarske komisije, odnose na 'lečenje urođenih anomalija (malformacija), genetskih i endokrinih bolesti povezanih sa formiranjem genitalnih organa kod dece'".

- Zakonom takođe tražimo zabranu medicinskih intervencija, uključujući i upotrebu lekova usmerenih na promenu pola, zabranu promene pola u matičnim službama u kojoj neće moći biti vršene izmene u svojoj evideniciji bez lekarskog mišljenja - poručuju iz tog pokreta i dodaju:

- Zakonom mora biti predviđeno da ako jedna od osoba u braku promeni pol, brak se poništava, i što je ključno da osobama koje promene pol bude zabranjeno da usvajaju decu.

Konzervativni pokret "Naši" poziva sve društvene činioce i pojedince da "se priključe kampanji za donošenje 'Zakona o zabrani promene pola' kako bi zaštitili naše tradicionalne vrednosti na kojima počiva svako zdravo društvo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Mihajlo

25.07.2023 19:16

Jedina razumna odluka. Da spasimo mlade nepromisljenih odluka koje ce im unistiti zivote

mmm

26.07.2023 08:12

prvo da uvedu zabranu drzanja pasa i spavanje sa njima to je gore nego ovo