VELEOBRT: Reprezentativac Srbije NE DOLAZI na Marakanu!

Autor:

Sport

11.07.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji niko nije očekivao.

VELEOBRT: Reprezentativac Srbije NE DOLAZI na Marakanu!

Foto: Starsport

Gasprom

Srpski reprezentativac Aleksa Terzić napustiće Fiorentinu, ali će i naredne sezone igrati u Seriji A, pošto će se uskoro preseliti u ekipu Bolonje.

Dugo je Bolonja tražila našeg levog beka, ali Viola nije htela da pusti rperezentativca Srbije sve do ovog leta, kada je dovela pojačanje uz levu aut liniju. Uz Kristijana Biragija, kapitena tima, čije je mesto u startnoj postavi zacementirano, u Firencu je iz Empolija stigao Fabijan Parisi, pa se Terziću otvorila prilika da promeni sredinu.

Jasno je da će u Bolonji dobiti veću minutažu, a pokušaće na taj način i da sebi obezbedi mesto u reprezentaciji Srbije u toku kvalifikacija za EURO, a zatim i na samom Evropskom prvenstvu naredne godine. Do sada je Terzić upisao pet nastupa za nacionalni tim.

Foto: Tanjug/AP

Aleksa Terzić i Luka Jović u dresu Fiorentine

Italijanski mediji ističu da je transfer u Bolonju skoro završen i da su preostale sitnice, ali i da se visina obeštećenja kreće oko dva miliona evra. Terzić je u prethodnoj sezoni imao sasvim solidan učinak, pošto je upisao gol, uz četiri asistencije, na 30 odigranih mečeva, gde je uglavnom ulazio sa klupe.

Podsetimo, Fiorentina će gostovati na Marakani 26. jula, u meču koji će Crvenoj zvezdi poslužiti kao poslednja priprema pred start sezone u Superligi, koji je zakazan za 29. jul.

Uz Luku Jovića i Nikolu Milenkovića, Aleksa Terzić je bio treći srpski član u Firenci, i očekivao se njegov nastup na Marakani, protiv ekipe u kojoj je ponikao, ali se čini da od toga neće biti ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading