VELIKI PEH ZA ZVEZDU: Vezista se zbog POVREDE vratio u Beograd - PROPUŠTA početak sezone?

Autor:

Sport

11.07.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija ne deluje obećavajuće.

VELIKI PEH ZA ZVEZDU: Vezista se zbog POVREDE vratio u Beograd - PROPUŠTA početak sezone?

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su dve pobede na Pari kupu, pošto su u prvom kolu savladali Zenit sa 2:1, dok su u drugom bili još ubedljiviji, savladavši Nefči sa 4:0.

Igra izabranika Baraka Bahara je svakako mogla da raduje navijače crveno-belih, pošto je Zvezda pokazala da može da se nosi sa jakim timovima istočne Evrope, i to bez nekoliko igrača.

Sada je na programu duel sa Fenerbahčeom, u okviru poslednjeg kola turnira u Sankt Petersburgu, a Bahar ponovo neće imati kompletan tim na raspolaganju, pošto će meč sa turskim timom propustiti Aleksandar Katai.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai u dresu Crvene zvezde

Zvezdina legenda se ušinula prilikom postizanja gola protiv selekcije grada Užica. Vraćen je u Beograd, gde je bio podvrgnut terapijama, pa je uspeo da se donekle oporavi i da se nađe među putnicima za turnir u Rusiji. 

Katai je propustio prva dva duela, a po informacijama Sportskog žurnala, neće ga biti u konkurenciji ni za tim koji će u sredu (18.30) na megdan Fenerbahčeu.

Katai se zbog potrebe za novim terapijama vratio u Beograd i probaće da sanira probleme do početka Superlige Srbije, koji je zakazan za 29. jul. Videćemo do tada da li će se legenda Crvene zvezde vratiti u sastav, ali je jasno da je Kataiju mesto u startnoj postavi uzdrmano, pošto deluje da ekipa Zvezde trenutno fukncioniše kao sat. Ipak, znalce kao što je "magiko" nikad ne treba otpisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading