PROBLEM ZA BAHARA: Zvezda OSLABLJENA protiv Nefčija - vezista PROPUŠTA meč zbog povrede!

Autor:

Sport

08.07.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće i dalje moći da računa na najjači sastav.

PROBLEM ZA BAHARA: Zvezda OSLABLJENA protiv Nefčija - vezista PROPUŠTA meč zbog povrede!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na sjajan način započeli Pari kup u Sankt Peterburgu, pošto su u meču prvog kola porazili Zenit, rezultatom 2:1 (1:0).

Igra izabranika Baraka Bahara je svakako mogla da raduje navijače crveno-belih, pošto je Zvezda pokazala da može da se nosi sa verovatno najjačim timom iz istočne Evrope, i to bez nekoliko igrača.

Sada je na programu duel sa Nefčijem, a Bahar ponovo neće imati kompletan tim na raspolaganju, pošto će meč sa azerbejdžanskim timom propustiti Aleksandar Katai.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai u dresu Crvene zvezde

Zvezdina legenda se ušinula prilikom postizanja gola protiv selekcije grada Užica. Vraćen je u Beograd, gde je bio podvrgnut terapijama, pa je uspeo da se donekle oporavi i da se nađe među putnicima za turnir u Rusiji. 

Katai je propustio prvi duel, a neće biti na terenu ni u drugoj proveri. On i dalje ne trenira u punom ritmu, ima poseban režim rada, koji će trajati još nekoliko dana, pa verovatno neće biti ni u sastavu za duel protiv Fenerbahčea, u trećem kolu Pari kupa.

Podsetimo, navijači Crvene zvezde su danas saznali sjajnu vest, a to je da će Fiorentina, velikan iz Italije, gostovati na Marakani, 26. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading