MUTU PREUZIMA ZVEZDINOG RIVALA: Legendarni Rumun debituje protiv crveno-belih!

Autor:

Sport

07.07.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda koju nije mogao da odbije.

MUTU PREUZIMA ZVEZDINOG RIVALA: Legendarni Rumun debituje protiv crveno-belih!

Foto: youtube.com/printscreen/FRF TV

Azerbejdžanski Nefči dobio je novog trenera! U narednoj sezoni će tim iz Bakua da predvodi legenda rumunskog fudbala Adrijan Mutu, koji će na klupi da odmeni svog sunarodnika Lorentina Regekampfa. 

 

 

Interesantno, ova vest stiže samo dan pred susret Nefčija sa Crvenom zvezdom (subota, 18.30) na prijateljskom turniru u Sankt Peterburgu.

Nekadašnjeg reprezentativca Rumunije i fudbalera Intera, Parme, Čelsija i Juventusa poziv iz Azerbejdžana je zatekao dok se spremao za novu sezonu na Rapidom iz Bukurešta. Uslove koje mu je Nefči ponudio bili su četiri puta bolji (pa i malo preko toga) od onih koje je imao u Rapidu, tako da dileme nije bilo.

Kako javlja rumunski portal "GSP", Mutu će u Nefčiju da zarađuje 650.000 evra godišnje, dok mu je u Rapidu plata na godišnjem nivou bila 150.000 evra. Od ovog trenerskog transfera profitiraće i popularni "železničari", njima će na ime obeštećenja Nefči uplatiti 200.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading