UŽAS! Dete (13) TEŠKO POVREĐENO na kik boks Prvenstvu Beograda! Veliki SKANDAL potresao Srbiju, slučaj PRIJAVLJEN nadležnim organima!

Autor:

Sport

11.07.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemar ljudi iz našeg Saveza ostaviće traumu za čitav život.

UŽAS! Dete (13) TEŠKO POVREĐENO na kik boks Prvenstvu Beograda! Veliki SKANDAL potresao Srbiju, slučaj PRIJAVLJEN nadležnim organima!

Foto: Kik boks savez Srbije

Kik boks

Kik boks u Srbiji krupnim koracima ide u propast.

Ovaj sport definitivno nije u redu najpopularnijih u našoj zemlji, ali su rezultati takmičara iz i brojne medalje sa najvećih turnira i prvenstava širom planete nešto zbog čega se sa dozom poštovanja mora ophoditi prema njemu.

Ipak, zbog nemara čelnika Saveza situacija je sve gora, a Stanka Pejović, nekadašnja šampionka Evrope u ovom sportu, u razgovoru za Kurir rešila je da digne glas!

- Godinama unazad postoje problemi unutar Saveza. Imamo neke klanove i uvek mi je utisak da se samo menja "kalif umesto kalifa" - rekla je ona, pa se dotakla svog mandata na čelu Kik boks saveza Beograda:

- Imala sam viziju Saveza i svi klubovi su imali apsolutno isti tretman na svim mestima: Skupština, takmičenje... Omogućila sam im da opstaju, povećala broj klubova u Savezu, ukinula godišnje članarine prema nama, uticala da se smanje članarine i prema nacionalnom Savezu, rešila sva dugovanja koja su imali prema KBSS. Međutim, u celoj priči su bili klanovi koji su se borili punih pet godina protiv mene! Pa, dovoljno je da kažem da su znali da dan uoči takmičenja dođu preko noći i sruše ring, kako bi sprečili održavanje.

Republika

Foto: Kik boks savez Srbije

Detalj sa kik boks borbe

 

Zatim je u dahu nastavila.

Dolaskom novog rukovodstva sa Srđanom Matićem na čelu broj klubova se prepolovio sa 40 na 20, a budžet je ostao isti - istakla je ona, pa nam je otkrila i da je zbog nemara čelnika Saveza jedno dete doživelo teške povrede:

- To mi je bio najgori momenat! Dete od 13 godina na Prvenstvu Beograda u najlakšoj disciplini teško je povređeno od strane reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji nije uopšte smeo da učestvuje na turniru. To mu je omogućilo sadašnje rukovodstvo KBS Beograda mimo svih pravila! Odgovorni su za to! Slučaj je prijavljen nadležnim organima, ali desilo se jedno veliko ništa. Tragedija je da nam je dete sa 13 godina doživelo tešku povredu i traumu za ceo život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading