HOROR NA PRIPREMAMA PARTIZANA: Fudbaler crno-belih doživeo UŽASNU povredu; Saigrači se hvatali za glavu, Duljaj u NEVERICI!

Autor:

Sport

02.07.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofa na prijateljskoj utakmici.

HOROR NA PRIPREMAMA PARTIZANA: Fudbaler crno-belih doživeo UŽASNU povredu; Saigrači se hvatali za glavu, Duljaj u NEVERICI!

Foto: Republika.rs

Početak priprema FK Partizan

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze u Sloveniji, gde se na Pohorju spremaju za sezonu, u kojoj ih očekuju iskušenja u domaćem prvenstvu, ali i u Ligi konferencija.

Crno-beli su prvi deo priprema odradili u Beogradu, odakle su se preselili u Sloveniju, u kojoj će boraviti od 30. juna do 15. jula, a u ovih 15 dana će odigrati i pet utakmica, koje će poslužiti Partizanu da se što bolje spremi za start sezone.

Prvi rival "parnog valjka" je ekipa Pesnice, slovenačkog trećeligaša, a utakmica je trebala da posluži prvotimcima Partizana da se malo rastrče, međutim, stvari su pošle po zlu.

Igrao se 32. minut meča kada se Janko Jevremović, mladi fudbaler crno-belih, okliznuo, a tom prilikom je doživeo tešku povredu levog kolena. Jevremović je iste sekunde jauknuo od bola, igrači su počeli da se hvataju za glavu, a izuzetno zabrinut je bio i Igor Duljaj, trener crno-belih.

Pomoć se mladom igraču pružala četiri minuta, a ono što raduje je što je Jevremović na kraju uspeo da stane na noge, i da uz pomoć doktora napusti teren. Jasno je da je situacija daleko od idealne, i da ga čeka pauza, a čelnicima Paartizana samo ostaje nada da će ona biti što kraća.

Jevremović je rođen 2004. godine u Kraljevu, prošao je mlađe kategorije kluba iz Humske, a u narednoj sezoni su u "parnom valjku" imali velika očekivanja od njega. Videćemo da li će ga ova povreda zaustaviti na putu proboja u prvi tim crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading