"TA OSOBA NE POSTOJI ZA MENE"! Muslin nije OPROSTIO izdaju Krstajiću! Bivši selektor "orlova" OTVORIO dušu!

Autor:

Sport

20.06.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski mediji kontaktirali su nekadašnjeg vođe nacionalnog tima Srbije.

"TA OSOBA NE POSTOJI ZA MENE"! Muslin nije OPROSTIO izdaju Krstajiću! Bivši selektor "orlova" OTVORIO dušu!

Foto: Starsport

Muslin i Krstajić

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (20.45) gostuje u Razgradu selekciji Bugarske, u trećem kolu kvalifikacija za plasman na Evropko prvenstvo, koje će se održati u Nemačkoj 2024. godine.

Naše istočne komšije predvodi bivši selektor "orlova" Mladen Krstajić, koji je tokom preuzimanja srpske selekcije u smiraj januara 2018. godine preuzeo dužnost od tadašnjeg glavnokomandujućeg sa klupe nacionalng tima Slavoljuba Muslina.

Bugarski mediji su tim povodom, u najavi meča, kontaktirali nekadašnjeg trenera Crvene zvezde. Iskusni stručnjak je predvodio "orlove" od maja 2016. do oktobra 2017. godine, kada je smenjen uprkos izborenom plasmanu na Svetsko prvenstvo, koje se održalo u Rusiji.

Foto: Starsport

Slavoljub Muslin

Tada je Muslinu pomoćnik bio upravo Krsatjić, koji je odmah posle toga imenovan za novog selektora Srbije, koju je vodio na Mundijalu.

- Ne želim ništa da govorim o utakmici, o Srbiji, o Bugarskoj - kao iz topa je odgovorio Muslin bugarskom novinaru, pa objasnio:

- I to ne zbog vas, već zbog naših ljudi ovde, jer znate kako sam napustio reprezentaciju. Ne želim da komentarišem zbog Krstajića, koji je tada rekao da nije deo mog tima, a onda preuzeo tim... Pa, razumete me, neću da komentarišem ništa o utakmici u Razgradu - rekao je Muslin za „Tema sport“.

Zatim su bugarskom mediju preneli da je Muslin upitan za mišljenje o ovoj situaciji i čim je Krstajić postao selektor Bugarske, ali je tada iskusni stručnjak odgovorio da ta osoba za njega ne postoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading