BUGARI U STRAHU! Šta pišu tamošnji mediji? Krstajić ZNA recept za "orlove"! U Razgrad dolazi SPECIJALAN gost!

Autor:

Sport

20.06.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se sa Bugarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

BUGARI U STRAHU! Šta pišu tamošnji mediji? Krstajić ZNA recept za "orlove"! U Razgrad dolazi SPECIJALAN gost!

Foto: FSS

"Orlovi" će pokušati da trijumfom u Razgradu već sada eliminišu istočne komšije, koje su se posle tri odigrana meča našle u nezavidnoj situaciji.

Bugarska u duel sa Piksijevim izabranicima ulazi samo sa jednim bodom iz okršaja sa Crnom Gorom, Mađarskom i Litvanijom, pa bi novi neuspeh značio definitivan oproštaj od Evropskog prvenstva u Nemačkoj naredne godine.

Znajući da im je večerašnja utakmica od presudnog značaja, bugarska štampa dala je popriličan prostor najavi duela sa našom selekcijom.

Foto: Republika.rs

 

Tako je najprestižniji bugarski sportski list "Telegraf" doneo tekst sa naslovom "Krstajić menja sastav za Srbiju"!

U njemu se kaže da će nekadašnji selektor srpskih fudbalera napraviti dosta promena u odnosu na jedanaestoricu, koja su se suprostavili Litvaniji pre nekoliko dana u Kaunasu.

Foto: Republika.rs

 

Istovremeno, "Sport" donosi tekst pod nazivom - "Krstajić: Znam kako da napadnem Srbiju", navodeći da je proslavljeni reprezentativac srpske selekcije odlično upoznat sa mogućnostima reprezentacije na čijoj je klupi sedeo tokom Mundijala u Rusiji.

Celu stranu ovaj medij poklonio je i najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, objavivši informaciju da li će prvi reket sveta prisustvovati okršaju u Razgradu.

Foto: Republika.rs

 

"Đoković dolazi protiv Bugarske" - piše u naslovu tog teksta, a da li će Nole stvarno biti na ovom meču, ostaje da se vidi.

Inače, utakmicu Bugarska - Srbija gledaće uživo sa stadiona i Kristof Dugari, proslavljeni francuski reprezentativac, koji je sa "trikolorima" osvojio Mundijal 1998. godine, u zemlji "galskih petlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading