SVI UZ PIKSIJEVE "ORLOVE": Čitava Srbija dobila FENOMENALNE vesti pred Bugarsku!

Autor:

Sport

20.06.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret u Razgradu na programu je u utorak od 20.45.

SVI UZ PIKSIJEVE "ORLOVE": Čitava Srbija dobila FENOMENALNE vesti pred Bugarsku!

Foto: fss.rs

fudbaleri Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja svoj put ka Evropskom prvenstvu.

Četa Dragana Stojkovića Piksija u utorak 20. juna od 20.45 gostuje Bugarskoj u Razgradu i pobedom bi mogla da se približi plasmanu na Euro na kom nikada nismo bili kao samostalna država.

Poslednja smotra najboljih selekcija Starog kontinenta na kojoj je naša reprezentacija učestvovala bila je 2000. godine i tada je Jugoslavija stala u četvrtfinalu (poraz od Holandije 6:1).

Sada je Srbija lider svoje grupe i sa dve pobede iz isto toliko utakmica, te gol razlikom 4:0 suvereno ide ka plasmanu na ovo veliko takmičenje. Pred meč protiv Bugarske čitava naša zemlja dobila je fenomenalne vesti.

Republika

Foto: fss.rs

Detalj sa utakmice Srbija - Jordan

 

 

Susret Bugarska - Srbija moći će da prate svi, pošto je direktan prenos obezbeđen na dve televizije. TV prenos meča iz Razgrada možete da gledate na RTS 1, kao i na Arena sport premium 2, a takođe, sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice imaćete prilike da pratite na portalu Republika.rs uz lajv-blog i specijalnog izveštača sa lica mesta.

Podsetimo, trenutna situacija u grupi G izgleda ovako: Srbija 6, Mađarska 4, Crna Gora 4, Litvanija 1, Bugarska 1.

Uz to, naša reprezentacija odigrala je dve utakmice, isto kao i Mađarska i Litvanija, dok Crna Gora i Bugarska imaju tri meča iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading