UOČI OKRŠAJA SA "ORLOVIMA": Krstajić otkrio kako će se Bugari suprotstaviti Srbiji!

Autor:

Sport

19.06.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski selektor najavio "komšijski derbi".

UOČI OKRŠAJA SA "ORLOVIMA": Krstajić otkrio kako će se Bugari suprotstaviti Srbiji!

Foto: Tanjug/AP

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić

Selektor reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić najavio je sutrašnji okršaj sa Srbijom, koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

PIKSI MISLI SAMO O USPEHU SRBIJE: Stojković poslao moćnu poruku "NEPRIJATELJU" Krstajiću pred meč u Razgradu!

- Podmladili smo ekipu, ali nemamo dovoljno igrača u Ligama petice kao Srbi, osim Ilie Grueva iz Verdera. Imamo kapitena ekstra klase (Kirila Despodova), ostali su mladi, imaju potencijal, ali ne igraju u svojim klubovima. Mi bolje nemamo. Ako imate bolje - dajte. Osim Anton Nedijalkov (Ludogorec) i Dime Krstaeva (Fjorentina) koji fale zbog povreda. Najlakše je pričati za nešto što nisi odgovoran. Ovu ekipu smo podmladili i igraće zajedno deset godina, sigurno. Samo, ne može se preko noći. Da znate i za sad i ubuduće. Nije pitanje za mene što mladi momci ne igraju u klubovima, već za nekog drugog - izjavio je Krstajić, a potom je dodao:

Moramo da menjamo u poređenju sa gostovanjem u Litvaniji. Ovo će nam biti druga utakmica za tri dana, a nemamo luksuz kao Srbija, da u u Beču igra sa jednim, a protiv nas sa drugim timom. Ne mogu da kažem da na ovakvim utakmicama nema šta da se izgubi. Mogu da se izgube bodovi, ali je meč idealan za mlade igrače, da skrenu pažnju na sebe. Očekujem da ponove igru, želju i energiju iz prethodnih susreta, osim prvog poluvremena protiv Mađarske. To bi trebalo da ih krasi i tako stiču iskustvo. Bez igranja u klubovima oni nemaju osećaj kako i šta bi trebalo da rade. To dolazi iskustvom.

Bivši selektor "orlova" pohvalio je naš nacionalni tim, koji ima maksimalan učinak iz prve dve utakmice.

- Čeka nas Srbija, najbolja ekipa u grupi, sa odličnim pojedincima, taktički jaka... Znamo da ima i mane, pokušaćemo da ih sa perspektivnim timom iskoristimo. Nadam se da možemo da suprotstavimo Srbiji. Videćemo za koliko će biti dovoljno - jasan je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading