JASNA SUDBINA MLADENA KRSTAJIĆA! Bugari DONELI ODLUKU: Poznato ko će sedeti na klupi protiv Srbije!

Autor:

Sport

18.06.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je na programu u utorak od 20.45 u Razgradu.

JASNA SUDBINA MLADENA KRSTAJIĆA! Bugari DONELI ODLUKU: Poznato ko će sedeti na klupi protiv Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Mladen Krstajić

Fudbalska reprezentacija Bugarske katastrofalno je započela novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Bugari, koje sa klupe predvodi Mladen Krstajić, posle tri kola imaju tek jedan bod i utakmica protiv Srbije (utorak, 20.45) u Razgradu biće možda i poslednja prilika da se uključe u borbu za plasman na završni turnir.

Remizirali su fudbaleri Bugarske sa Litvanijom u gostima (1:1), spominjalo se da bi Krstajić mogao da plati ceh i dobije otkaz, ali tako nešto se ipak neće desiti.

Kada ne ostvarite rezultate koje ste želeli, normalno je da ima tenzije. Međutim, garantujem vam da niko u FS Bugarske ni ne razmišlja o smeni Mladena Krstajića. Tenzija postoji samo zbog poraza u prva dva kola kvalifikacija, jer su ti porazi uticali na naše šanse da se kvalifikujemo - rekao je Georgi Ivanov, tehnički direktor reprezentacije Bugarske za tamošnje medije.

Republika

Foto: Tanjug AP

Mladen Krstajić

 

Dakle, Bugari su potvrdili da će Mladen Krstajić napasti Srbiju u utorak veče, a kakva će sudbina biti posle ove utakmice ostaje da se vidi.

Naše istočne komšije su u prvom kolu izgubile kod kuće od Crne Gore (1:0), a onda od Mađarske u gostima (3:0), da bi u poslednjem meču remizirale sa Litvanijom na strani (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading