IDEMO NA EVROPSKO PRVENSTVO! Navijači Srbije SLOŽNI: "Orlovi" će PREGAZITI Bugarsku! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš specijalni izveštač nalazi se u Razgradu te nam je preneo utiske ljudi koje je tamo zatekao.

IDEMO NA EVROPSKO PRVENSTVO! Navijači Srbije SLOŽNI: "Orlovi" će PREGAZITI Bugarsku! (VIDEO)

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Da li je vreme da se prekine post koji traje još od 2000. godine? Hoće li Srbija savladati Bugarsku u Razgradu (utorak, 20. jun, 20.45), idu li "orlovi" na Evropsko prvenstvo i koliko daleko tamo mogu?

Na sva ova pitanja odgovor su nam dali srpski navijači koji su došli da podrže četu Dragana Stojkovića Piksija u Bugarskoj!

Dalek put proputovali su fanovi našeg nacionalnog tima i svi su složni u procenama - Srbija ide na Euro, a tamo će tek da zablista.

Naš specijalni izveštač iz Razgrada doneo nam je priču sa ljudima koji će biti na tribinama stadiona Ludogoreca, a atmosfera među navijačima je zaista fenomenalna.

Ista atmosfera vlada i među fudbalerima Srbije koji su zajedno sa stručnim štabom popodne pred utakmicu iskoristili za lagane vežbe istezanja i razgibavanja. 

Što se tiče Bugara, njihovi mediji su u strahu od "orlova", a u javnosti nema prevelikog interesovanja za predstojeću utakmicu.

Podsetimo, situacija u grupi G je sledeća - Srbija 6, Mađarska 4, Crna Gora 4, Litvanija 1, Bugarska 1.

Uz to, naša reprezentacija odigrala je dve utakmice, isto kao i Mađarska i Litvanija, dok Crna Gora i Bugarska imaju tri meča iza sebe.

Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice Bugarska - Srbija možete ispratiti na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading