MUK U BUGARSKOJ: Da li Srbija uopšte igra? Fudbal NE INTERESUJE nikog! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Stefan Acevski

Sport

20.06.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošli smo kroz Razgrad i nismo mogli da vidimo apsolutno ništa!

MUK U BUGARSKOJ: Da li Srbija uopšte igra? Fudbal NE INTERESUJE nikog! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Stadion Ludogoreca

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja svoj put ka Evropskom prvenstvu.

Četa Dragana Stojkovića Piksija gostuje Bugarskoj (utorak, 20.45) i sa potencijalna tri boda prišla bi bliže plasmanu na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

Nije naš nacionalni tim nikada učestvovao na Euru pod imenom Srbija, a poslednji put Jugoslavija je 2000. godine završila takmičenje u četvrtfinalu kada je poražena od Holandije rezultatom 6:1.

Bugarima će meč protiv Srbije biti presudan i moraju do pobede kako bi zadržali kakve, takve šanse za plasman dalje. I pored toga što je četa Mladena Krstajića pod ogromnim imperativom trijumfa, u samoj Bugarskoj vlada apsolutna tišina pred susret sa "orlovima".

Prošli smo ulicama Razgrada i posetili stadion Ludogoreca na kom će se i igrati meč i nismo mogli da vidimo apsolutno ništa!

Grad je pust, u utorak ujutru pala je i velika količina kiše, a ljudi koje smo sreli ne znaju ni da se igra utakmica! Pitali smo i čuvara sa stadiona da li može da priča o meču, a on je samo slegao ramenima i rekao da ne zna ni kada je utakmica!

Dakle, Bugare reprezentacija izgleda da ne interesuje, a kada pogledamo reakciju tamošnje javnosti ne možemo a da se ne zapitamo - da li Srbija uopšte igra u Razgradu?!

Podsetimo, utakmica na stadionu Ludogoreca na programu je u utorak od 20.45, a sva dešavanja pre, za vreme i posle meča možete pratiti putem portala Republika.rs čiji se specijalni izveštač nalazi na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading