"ORLOVI" NA TRANSFER PIJACI: Vlahović, Sergej i Mitar u CENTRU PAŽNJE, Zvezda čeka znak za PAKLENA pojačanja, ima NADE i za Partizan!

Autor:

Sport

04.06.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće ovo više nego vrelo i zanimljivo leto.

"ORLOVI" NA TRANSFER PIJACI: Vlahović, Sergej i Mitar u CENTRU PAŽNJE, Zvezda čeka znak za PAKLENA pojačanja, ima NADE i za Partizan!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Sezona u većini jačih evropskih liga je završena i ostalo je da u danima koji su pred nama saznamo ko će osvojiti Ligu šampiona i Ligu konferencija, pa će skoro svi najbolji igrači planete biti na zasluženom odmoru od klupskog fudbala.

Dok fudbaleri budu na sunčanju i kupanju, čelnici klubova širom Evrope krenuće u potragu za pojačanjima. Očekuje nas vrelo leto na transfer pijaci, a u centru pažnje mogli bi da se nađu i mnogi reprezentativci Srbije.

Da krenemo redom...

Vlahovića traži pola Evrope

Centralna figura letnjeg prelaznog roka definitivno će biti Dušan Vlahović. Ne prikazuje Srbin u Juventusu ni delić onoga što zna, te neće imati ništa protiv da napusti Torino i oproba se u nekom drugom klubu, a možda čak i ligi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Za Vlahovića se interesuje pola Evrope, te bi on mogao da završi u Bajernu, Realu, Čelsiju ili Atletiko Madridu. 

Prepreka u dovođenju srpskog fudbalera u mnoge klubove mogla bi da bude cena jer Juve nije spreman da ga pusti za manje od 80 miliona evra. Gde ćemo Vlahovića gledati naredne sezone ostaje da se vidi.

SMS saga se privodi kraju

Iz godine u godinu licitiralo se klubovima u kojima bi Sergej Milinković-Savić mogao da završi, ali je on nekako uvek ostajao u Rimu gde je postao legenda Lacija.

Sada je došlo vreme za rastanak i izvesno je da će SMS napustiti prestonicu Italije, ali je realno da ostane u Seriji A.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

 

Za Sergeja su zagrizli Milan, Inter i Juventus, a najveće šanse daju se roso-nerima.

Mitar na ceni

Odličnu sezonu iza sebe ima Aleksandar Mitrović, pa je priča o odlasku iz Fulama ponovo postala aktuelna.

Problem bi mogao da predstavlja ugovor koji Mitar ima sa timom iz Londona do 2026. godine, kao i status legende kod navijača i svih kojima je Fulam u srcu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

 

Ipak, Čelsi je uporan, a da li je spreman i da "odreši kesu" i plati 30-ak miliona evra gradskom rivalu videćemo u nedeljama koje su pred nama.

Zvezda vreba priliku

Barak Bahar seo je na klupu Crvene zvezde i krenuo u rekonstrukciju tima, a pojačanja bi mogao da potraži u srpskim fudbalerima kojima ističu ugovori. Nemanja Gudelj, Luka Milivojević i Filip Mladenović postaće slobodni igrači poslednjeg dana juna ako im njihovi klubovi ne produže saradnju, te bi mogli da se nađu na Marakani i zaigraju Ligu šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

 

Zvezdi su zanimljive opcije i Mihailo Ristić i Nemanja Radonjić, ali obojica imaju važeći ugovor do 2026. godine, te bi čelnici srpskog šampiona za njih morali da izdvoje novac, a samim tim je i interesovanje značajno opalo.

Šansa za Partizan

Zanimljivo lice među igračima kojima ističe ugovor definitivno je Matija Nastasić.

Njemu ugovor sa Majorkom ističe 30. juna ove godine, a navijači Partizana sigurno ne bi imali ništa protiv da ga ponovo vide u Humskoj.

Republika

Foto: Starsport

Matija Nastasić

 

Realnost je malo drugačija i Nastasić će verovatno otići u neki od klubova iz najjačih evropskih liga, ali grobarima niko ne može da zabrani da sanjaju.

Samardžić može do najveće scene

Lazar Samardžić za kratko vreme osvojio je srca ljubitelja fudbala širom planete.

U dresu Udinezea je zablistao i na 38 utakmica u svim takmičenjima postigao je pet, a namestio četiri gola, zaludeo je Evropu i sada je na meti mnogih velikana.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

 

Žele ga Milan, Napoli i Barselona, a Udineze neće imati ništa protiv da ga pusti ako bude stigla odgovarajuća ponuda jer bi od njegovog transfera klub mogao da "živi" narednih nekoliko godina.

Pišite nam u komentarima šta vi mislite koji srpski fudbaler će biti zvezda zimskog prelaznog roka?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading