UKLOPIO BI SE ODLIČNO! Vlahović na meti GIGANTA, legenda kluba poslala MOĆNU PORUKU javnosti!

Autor:

Sport

04.06.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li Srbin završiti u ovom timu?

UKLOPIO BI SE ODLIČNO! Vlahović na meti GIGANTA, legenda kluba poslala MOĆNU PORUKU javnosti!

Foto: www.profimedia.rs

Saga oko transfera Dušana Vlahovića se nastavlja.

Budućnost srpskog napadača je i dalje neizvesna, a sve više klubova u Evropi ulazi u trku za njegov potpis.

Jedan od velikana koji želi da dovede Vlahovića je i Bajern iz Minhena. Legendarni Nemac i nekadašnja zvezda bavarskog kluba, ali i trener Partizana, Lotar Mateus, poslao je moćnu poruku javnosti i izneo niz hvalospeva o napadaču Juventusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

- Već sam govorio o njemu, tako da znate šta mislim. Jeftiniji je od nekih drugih kandidata koji su se dovodili u vezu sa Bajernom. Ogroman je, snažan, pomalo me podseća na Romelua Lukakua iz mlađih dana. Odlično se snalazi u šesnaestercu, u svakom trenutku zna gde se nalazi gol - istakao je Mateus, pa se dotakao sezone srpskog napadača:

- U Juventusu nije dobar momenat, dosta je nemirna situacija, oduzimaju im bodove. Slično je i sa Bajernom, kad nije dobra atmosfera oko kluba i rezultati su lošiji ni pojedinci ne odskaču. Manje je entuzijazma, to opterećeuje ceo tim. Moje mišljenje je da bi se Vlahović odlično uklopio u Bajernu.

Dušan Vlahović je u dosadašnjem toku karijere igrao za Partizan, Fiorentinu i Juventus, a gde će nastaviti karijeru ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading