BIVŠI TRENER PARTIZANA IZNENADIO! Vlahović je IDEALAN za OVAJ klub!

Autor:

Sport

30.05.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni nemački reprezentativac i nekadašnji šef struke crno-belih Lotar Mateus ocenio je kvalitete napadača Juventusa.

BIVŠI TRENER PARTIZANA IZNENADIO! Vlahović je IDEALAN za OVAJ klub!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Bavarci iza sebe imaju jednu od najslabijih sezona u poslednjih nekoliko godina, a slabi rezultati su umnogome usledili jer nisu pronaši adekvatnu zamenu za Roberta Levandovskog.

Bivši igrač minhenskog giganta smatra da je srpski napadač koji nastupa za giganta iz Serije A, najbolja alternativa za Poljaka.

- Mislim da je Bajern dovodio igrače koji nisu odgovarali načinu igre. Kakav igrač treba Bajernu? Nisu uspeli da nađu vrhunskog napadača otkad je otišao Levandovski. Dušan Vlahović je po mom mišljenju najbolji kandidat za tu poziciju - rekao je Mateus.

Foto: Tanjug/AP

 

Nekadašnji trener Partizana, koji je klub iz Humske uveo u Ligu šampiona, osvrnuo se na poteze uprave Bajerna i otkaze glavnim operativcima Oliveru Kanu i Hasanu Salihamidžiću, samo sat vremena pošto je ekipa 11. put zaredom osvojila Bundesligu.

- Kanova najveća greška je što nije sve u klubu uspeo da uveri u svoje ideje. Da je to uspeo, svi bi stali iza njega i dali mu podršku. Bivši sportski direktor Salihamidžić napravio je pre dve godine kardinalnu grešku, jer nije zadržao trenera Hansija Flika. Salihamidžić se nije slagao s Flikom oko nekih imena i tu su se razišli - istakao je Lotar Mateus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak

30.05.2023 16:36

DA VAM POZAJMIMO VAZURU !