ZVEZDA ILI SAD? Ratkov ODLUČIO gde nastavlja karijeru! TSC već našao ZAMENU!

Autor:

Sport

30.05.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač TSC-a iz Bačke Topole sigurno napušta vicešampiona Srbije.

ZVEZDA ILI SAD? Ratkov ODLUČIO gde nastavlja karijeru! TSC već našao ZAMENU!

Foto: Starsport

Duel Ratkova i Milunovića

Mesecima traje saga oko toga gde će Petar Ratkov nastaviti karijeru. Najveće interesovanje za ubojitog napadača pokazao je srpski šampion Crvena zvezda, ali i dva kluba iz SAD-a.

Član MLS lige Real Solt Lejk poslao je ponudu od 3.800.000 dolara za golgetera Topolčana, dok je pre njega udicu bacio i Sinsinati.

Od ranije su se pominjali italijanski Parma, Empoli, Kozenca, Specija, kao i belgijski Anderlhet koji u tom trenutku nije hteo da pristane na opciju da Ratkov ostane još pola godine na srpskim terenima.

Mladi centarfor, ipak, ne namerava da ostane u Srbiji i zaigra za neki drugi klub, kao ni crveno-bele, već da se otisne put inostranstva. Treba dodati da su Petra skautirali i predstavnici Glazgov Rendžersa i Milana, a kako stvari stoje najbliži je seobi u Italiju ili Španiju, odakle su stigle najnovije ponude.

Foto: Starsport

Petar Ratkov

TSC je u međuvremenu krenuo u potragu za njegovim naslednikom, a to bi trebalo da bude Nemanja Nikolić!

Mnogi će pomisliti na bivšeg napadača Partizana i subotičkog Spartaka, koji trenutno igra za Vojvodinu, ali reč je o nekadašnjem mađarskom reprezentativcu koji je nedavno napustio AEK iz Larnake.

Ovaj transfer je bio blizu realizacije i prošlog leta, ali je Nikolić u poslednjem trenutku odlučio da prihvati ponudu turskog drugoligaša Pendika. Sada je situacija daleko povoljnija za TSC, jer Nemanji sutra ističe ugovor sa Kipranima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading