ZAKUVALO SE U TORINU: Srbi u klinču, Vlahović NOKAUTIRAO Gudelja! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se vezista Sevilje dobro proveo na severu Italije.

ZAKUVALO SE U TORINU: Srbi u klinču, Vlahović NOKAUTIRAO Gudelja! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Gudelj i Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa Sevilje odigrali su 1:1 (0:1) prvom meču polufinala Lige Evrope, u meču u kom su čak trojica reprezentativaca Srbije našla svoje mesto u startnim postavama dveju ekipa.

Sa jedne strane, za domaći tim su nastupili Filip Kostić i Dušan Vlahović, dok je boje Sevilje branio Nemanja Gudelj.

Upravo su se Vlahović i Gudelj na samom startu utakmice, već u petom minutu, našli u jednom duelu, a deblji kraj je izvukao fudbaler ekipe iz Andaluzije, pošto ga je, nehotično, napadač Juventusa udario laktom u glavu.

Odmah potom se Vlahović izvinio, a Gudelj, na svu sreću, nije imao poteškoća, pa je nastavio duel u Torinu.

 

 

Što se tiče samog duela, španska ekipa je vodila od 26. minuta, posle gola Jusufa El-Nesirija, ali su domaći stigli do izjednačenja u poslednjim sekundama meča, pošto je u 97. minutu Federiko Gati matirao golmana gostiju, Jusufa Bonoa.

Osim po sukobu sa svojim saigračem iz reprezentacije Srbije, Vlahović je obeležio duel i svojim izlaskom sa terena, nakon što je zamenjen u 62. minutu, pošto je odbio da se rukuje sa svojim trenerom Masimilijanom Alegrijem.

Sinoć je odigran još jedan susret polufinala, a Roma je uspela da na svom terenu stigne do prednosti, pošto je sa 1:0 pobedila Bajer Leverkuzen, golom Edoarda Bovea, u 62. minutu susreta.

Revanš susreti su na programu narednog četvrtka, od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading