TEŠKE UVREDE NA RAČUN SRBINA! Vlahović je arogantan i POKVAREN!

Autor:

Sport

11.05.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Juventusa i Sevilje Martin Kaseres izneo je očekivanja pred duel njegovih bivših klubova u Ligi Evrope.

TEŠKE UVREDE NA RAČUN SRBINA! Vlahović je arogantan i POKVAREN!

Foto: www.profimedia.rs

Urugvajski defanzivac imao je priliku tokom karijere da igra za crno-bele iz Torina, kao i klub iz Andaluzije, a upravo će ova dva tima odlučivati o putniku za finalnu utakmicu u Budimpešti.

- Pre svega moram da kažem da mi je drago što su vratili Juventusu onih 15 poena. I dalje, smatram da bi trofejem Lige Evrope bila spašena sezona. Nama je izmakao 2014. godine, sada bi moglo to da se vrati. Biće dobra utakmica. Mislim da su bjanko-neri bolji od Sevilje, koja je takođe uspela da se oporavi od veoma komplikovane sezone - rekao je Kaseres.

Iskusni fudbaler, koji trenutno nastupa za Los Anđeles Galaksi, naročito je komentarisao najvećeg aduta Juventusa i srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, sa kojim je delio svlačionicu u Fjorentini.

- Igrali smo zajedno u Firenci, pa mogu da vam iz prve ruke kažem da je veoma snažan. Srećan sam što ga vidim u dresu Juventusa, iako je dao manje golova ove sezone nego prošle. Ne dovodi se u pitanje njegov kvalitet. On je jedna od onih devetki koje su pomalo arogantne i pokvarene na meni omiljeni, najbolji mogući način - izneo je Martin mišljenje o Srbinu i nastavio:

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez je ostavio dubok trag u Barseloni

- Dušan ima drugačije karakteristike od Luisa Suareza, ali duhom su isti. Na podijumu je sa najboljim napadačima Serije A, Viktorom Osimenom i Olivijem Žiruom. Mada, Juve ima još mnogo kvalitetnih fudbalera, počev od Anhela di Marije, protiv kojeg sam igrao mnogo puta, čak i sa reprezentacijom. On je pravi šampion - uveren je Kaseres, koji se afirmisao igrama i u Barseloni.

Od početka sezone, podsetimo, Vlahović je dao 13 golova u 38 mečeva, dobro igra u Seriji A, ali mu predstoji još dokazivanja kako bi dostigao nivo nekadašnjeg golgetera Ajaksa, Liverpula, Katalonaca i madridskog Atletika.

Ono što razdvaja Luisa Suareza i Dušana su i trofeji, Piksijev "orao" i dalje čeka na trofeje, jer osim osvojenog prvenstva sa Partizanom u sezoni 2016/2017 više nema nijedan. Priliku da krene ka novom imaće večeras od 21 čas u Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading