NAJODVRATNIJE SAOPŠTAVANJE TRUDNOĆE KOJE ĆETE IKADA VIDETI! Jasmina je objavila da je u drugom stanju, a jednim potezom ZGROZILA JE LJUDE (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

11.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da je ovo najgore saopštavanje partneru da će dobiti bebu.

NAJODVRATNIJE SAOPŠTAVANJE TRUDNOĆE KOJE ĆETE IKADA VIDETI! Jasmina je objavila da je u drugom stanju, a jednim potezom ZGROZILA JE LJUDE (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/ TikTok/jasminechiswell

Jasmina

Iako saopštavanje partneru da ste u drugom stanju nikako ne može biti gadno, postoje ipak neke granice koje ako pređete nisu ni zanimljive ni prijatne. Upravo tako počećemo Jasmininu priču koja je saznala da je u drugom stanju, te ja puna uzbuđenja želela da saopšti suprugu da će dobiti još jednu bebu. Za to je iskoristila sladoled.

Možda pomislite kakva veze ima sladoled sa trudnoćom, ali zapravo ima. Ona je kupila sladoled mužu, dekorisala ga jagodama, čokoladom i tako dalje... Onda je u sredinu pored čokoladnih štapića zabola test za trudnoću i to pravo deo koji se stavlja u čašicu za urin. Prilično gadno, ali to nije sve.

Foto: Printscreen/ TikTok/jasminechiswell

Jasmina se snima za TikTok

Sve to objavila je na TikTok - u te je radost zbog njene trudnoće pala u drugi plan, s obzirom na to da su ljudi bili zgroženi njenim postupkom. Odvojili smo samo neke od komentara:

"Da si ga barem zamotala u foliju", "Šta je ovo devojko?", "Zašto si to stavila u šolju?", "Volim te stvarno, ali ovo je užas", "Zašto si mu dopustila da jede?", "Nema šanse da je ovo jeo!?", "Ovo je najodvratnije otkrivanje trudnoće", pisali su zgroženo ljudi.

Foto: Printscreen/ TikTok/jasminechiswell

Test za trudnoću u sladoledu

Zapravo, da stvar bude još gora ona je test skroz stavila u činiju, a onda ga je pokrila sladoledom na vrhu što je sve učinilo još neprijatnijim za gledanje. Rekla mu je da je sladoled odličan, ali da u njemu ima iznenađenje.

Njen suprug jeo je sladoled sa sve testom za trudnoću koji je unutra. Na sve to muškarac je izvadio test, nije primetio o čemu je reč i ustima je skinuo ostatke sa istog. Pogledajte u nastavku:

@jasminechiswell

The sweetest but maybe the most gross pregnancy surprise…I can’t believe he ATE THAT!!! 😭🤢 ♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic - Kenji Ueda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading