KONAČNO ZNAMO GDE NESTAJU ČARAPE: Evo na kom mestu da ih pronađete, prilično ćete se iznenaditi! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

11.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno se pitate gde su čarape koje ne možete da pronađete nakon pranja.

KONAČNO ZNAMO GDE NESTAJU ČARAPE: Evo na kom mestu da ih pronađete, prilično ćete se iznenaditi! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Ako ste prali veš i primetili da nakon pranja fali jedna čarapa, nije do vas. Postoji odgovor gde nestaju sve izgubljene čarape. Nije ih "čarobno" progutala mašina, odnosno možda i jeste zavisi kako ko to posmatra. Ipak, ako ih potražite na ovom mestu sigurno ćete ih pronaći. U veš mašini postoji skriveni odeljak gde možete pronaći svoje davno izgubljene čarape.

U jednom videu na TikTok - u korisnik je pokazao gde odlaze sve te čarape. Koliko je ovo zaista zanimalo ljude, pokazuje činjenica da je video dospeo do 20 miliona, i više. Muškarac je otvorio poklopac sa bočne strane mašine i pokazao da su tu sve čarape za koje ste mislili da su izgubljene. To je uobičajena pojava i ponekad se odeća zaglavi. Ako imate poklopac koji možete skinuti možda ćete doći do svojih čarapa, zato proverite da li postoji otvor za čišćenje koji sami možete da uklonite, a potom i vratite.

Kako da očistite veš mašinu da bolje radi?

Takođe, da bi mašina radila svoj posao, povremeno je morate očistiti kao i druge uređaje u kući, evo kako to da uradite.

Potrebne su dve tablete za pranje sudova. Ne morate skidati omot, samo ubacite unutra. Zatvorite vrata od mašine. Program podesite na pamuk, pa na 60 stepeni. Pred kraj rada mašine, voda će biti mnogo čistija. Mašina će tako izbaciti svu prljavštinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading