STAVILA JE JEDNU KESICU U WC ŠOLJU I SAČEKALA SAT VREMENA: Kada je ušla u toalet nije mogla da veruje - Nikad čistiji nije bio!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.05.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj fenomenalni trik skratiće vam muke, a WC šolja biće perfektno čista.

STAVILA JE JEDNU KESICU U WC ŠOLJU I SAČEKALA SAT VREMENA: Kada je ušla u toalet nije mogla da veruje - Nikad čistiji nije bio!

Foto: Shutterstock

Čišćenje toaleta nije najprijatnija stvar, ali srećom postoje olakšice. Pored magične sode bikarbone, sirćeta i drugih proizvoda koje svakodnevno koristimo, postoji još odličnih načina kako da očistite kuću bez mnogo muke i neprijatnosti. Morate brinuti o higijeni posebno u kupatilu koje je izvor bakterija, a često i neprijatnih mirisa.

Postoji mnogo kućnih trikova, koji ne samo da su bezbedni već i odlični za bakterije i prljavštinu. Ispostavilo se da običan kvasac može da pomogne da očistite WC šolju. Kvasac će osloboditi WC šolju neprijatnih mirisa i svih mogućih bakterija koje dolaze iz toaleta.

- Sve što je potrebno je da prospete suvi kvasac u WC šolju i da nakon toga ostavite sat vremena tako. Dovoljno je da prokuvate malo vode, a zatim da rastvorite jednu kašičicu kvasca u prokuvanoj vodi i da tu smesu sipate u toalet. Najbolje je da to uradite neposredno pre spavanja. Ujutru je naravno dovoljno da isperete toalet vodom iz vodokotlića. Svaki neprijatan miris ostaće samo uspomena i uništićete sve bakterije.

Foto: Izvor: Unsplash/ Giorgio Trovato

Čista WC šolja

Trik sa belim lukom

Trik sa belim lukom pomaže da dezinfikujete toalet i da se oslobodite mrlja u WC šolji.

- Dovoljno je da prkuvate dve čaše vode i da dodate tri oljuštena čena belog luka, kesicu čaja i ostavite da se kuva. Kada se ohladi zatim sipajte ovaj sadržaj u WC šolju pre spavanja. Ujutru je dovoljno da isperete toalet - objašnjava žena koja zna sve trikove za kanal "Vrata zdravlja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading