TOTALNI PONOR JUVENTUSA: Vlahović pakuje kofere i ODLAZI iz Torina!

Autor:

Sport

09.05.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski velikan ponovo u "nebranom grožđu", kako će se izvući iz ovoga?

TOTALNI PONOR JUVENTUSA: Vlahović pakuje kofere i ODLAZI iz Torina!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Juventusa Dušan Vlahović slavi gol u Bergamu

Fudbalski klub Juventus ponovo će biti kažnjen oduzimanjem bodova, prenose mediji na "čizmi". Torinska "stara dama" će, novom odlukom Federalnog suda, ostati bez deset poena na tabeli Serije A, što će ubrzati odlazak Dušana Vlahovića iz "grada Fijata".

U slučaju novog oduzimanja bodova, "bjankoneri" će pasti iza nekolicine timova i gotovo sigurno ostati bez plasmana u Ligu šamiona.

Klub iz Torina je tada kažnjen zbog toga što su sada već bivši čelnici na čelu sa Andeom Anjelijem lažno prikazivali plate igračima kako bi izbegli obaveze prema državi.

Sa druge strane, reprezentativac Srbije ne želi da igra za klub koji će biti van elitnog takmičenja i trenutno je najbliži selidbi u Premijer lige.

Juve je nedavno nadigrao Atalantu sa 2:0, Vlahović je bio strelac drugog gola, a našao se na meti sramnih uvreda navijača u Bergamu, koji su mu skandirali "Ciganin".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading