HUMAN GEST ANE SEVIĆ! Saznajemo: Pevačica platila svog advokata da brani silovanu i pretučenu ženu, koja je sa bebom pretrpela jezivo zlostavljanje!

Autor:

Zabava

04.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku se oglasio njen advokat i potvrdio naša saznanja!

HUMAN GEST ANE SEVIĆ! Saznajemo: Pevačica platila svog advokata da brani silovanu i pretučenu ženu, koja je sa bebom pretrpela jezivo zlostavljanje!

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Privatna arhiva

Ana Sević

Pre dva dana je našu zemlju potresao jezivi zločin koji se dogodio na Zvezdari. Vukašin M. je silovao i pretukao svoju nevenčanu suprugu Draganu S, a šestomesečnog sina je prebio. O ovom jezivom incidentu javnost je obavestila Jelena Dinčić, supruga pevača Milana Dinčića Dinče.

Ona je otkrila da su njih dvoje prihvatili bebu na čuvanje i da Dragana već dugo trpi nasilje od supruga, a na nadležne je apelovala da pomognu nesrećnoj ženi. Draganina rođena sestra inače radi kod Jelene. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dinča čuva pretučenu bebu

Vukašin (25) je priveden, a Uroš Božić je u jutarnjem programu na Informer TV-u da je još jedna javna ličnost odlučila da pomogne njegovoj žrtvi. Naime, pevačica Ana Sević je platila svog advokata da brani Draganu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom Sević, koja se nije javljala na broj poznat redakciji. Poslali smo joj i SMS poruku, ali do objavljivanja ove vesti nismo dobili odgovor od nje. Javio nam se njen advokat i potvrdio saznanja.

- Jeste, ali pozovite me za sat, dva, nisam sad u mogućnosti da pričam, na sastanku sam - kratko je za Republiku izjavio Sevićkin advokat.

Republika

Foto: Foto instagram

Ana Sević

Juče se za naš portal oglasila i žrtva nasilja. Dragana nam je otkrila da je do incidenta došlo zbog toga što nije želela da bude intimna sa Vukašinom, a da do tog trenutka nije ni pomislila da bi on maltretirao dete.

- Ležala sam na dvosedu, on je prišao i insistirao na tome, odbijala sam ga jer sam bila preumorna, a i u poslednje vreme nisam želela da imam odnose sa njim jer je njegovo ponašanje bilo sve gore i gore. On je tada na silu krenuo na mene, pokušala sam da se oduprem, ali je stavio pesnicu na moj grudni koš i silovao me. Udarao me je i davio, i sve jače pritiskao a ja sam se gušila i mislila da ću umreti. Nakon toga se pravio da se ništa nije desilo, još mi je rekao da će uzeti nekoliko slobodnih dana da mi pomogne oko bebe, jer sam se žalila na bolove u grudima koji i dalje traju, a sve što sam navela od povreda je dokumentovano u Urgentnom centru i GAK-u - otkrila nam je nesrećna žena i dodala:

- Naši problemi su krenuli pre dva meseca, iskreno posumnjala sam da se vratio svom poroku, kocki, i da mu iz tog razloga nije bio potreban neki okidač, već bi došao kući nervozan i postupao prema meni i detetu kako mu kad padne na pamet. Bez ikakvog razloga bi bio previše dobar ili nasilan. - Dešavalo se nekoliko puta da je mali imao modrice i to se uglavnom dešavalo kada bih ja otišla kod lekara, u kupovinu, mada kako je beba u periodu kad već počinje da se izdiže sa stomaka na rukice, davao bi objašnjenja kako je udario u krevetac, sudarili su se glavama itd. - dodala je Dragana i nastavila:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dragana S.

- Moja sestra je vaspitačica i konstantno mi je pričala da je nemoguće da se detetu pojavljuju takve modrice i da ga vodimo na preglede, jer je sumnjala da je anemičan ili nešto slično. To je u meni probudilo sumnju jer sam shvatila ako mene maltretira, to radi i detetu. To je i bio okidač kod mene, shvatila sam da nešto moram da preduzmem ali sam se plašila za svoj i život deteta. Moja sestra i ja smo živele u hraniteljskim porodicama, imale teško detinjstvo i sve to se skupilo i od mene napravilo žrtvu koja ćuti i trpi - ispričala je ona za Republiku.

Dragana nam je otkrila i da oseća veliki strah.

- Jedino čega se plašim je da nas on ne nađe ili da dobije bilo kakvo pravo da viđa dete. Plašila sam se da prijavim jer nisam mislila da će ga dugo zadržati i da će izaći posle par dana i da će nas naći. Zato nisam želela da uvlačim ni svoju sestru u to, ali hvala Bogu ona je to saznala, i nije odreagovala u afektu i došla na vrata, tako bi nas ugrozila jer smo bili sa njim. Setila se da proveri kad on radi tako što me je pitala da prošetamo svo troje do nje sutra i dok je on sedeo tu i gledao poruke, napisala sam da će on oko tri biti kod kuće i da ćemo doći. Sestra je rekla da se javim kad ustanem, javila sam joj čim je izašao zaključala se, spakovala i zvala policiju. Brzo su reagovali i tako je sve krenulo. Još uvek sam u strahu da će izaći i da će nas naći jer je ovo dobilo baš veliku medijsku pažnju, i zahvaljujući medijima i ljudima koji su mi se našli u teškim momentima, shvatam da nisam sama a i da niko nije sam na ovom svetu - zaključila je ona za naš portal.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vukašin M.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lela

04.06.2023 12:41

Bravo Ana! Tako radi zena i majka koja zeli i koja je u mogucnosti da pomogne drugoj majci.