POLJACI SRUŠILI SAN SRBIJE O POLUFINALU! Selektor Luković ređao POHVALE na račun "orlića"!

Autor:

Sport

27.05.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva.

POLJACI SRUŠILI SAN SRBIJE O POLUFINALU! Selektor Luković ređao POHVALE na račun "orlića"!

Foto: FSS

"Orlići" su pretrpeli nesrećan poraz od Poljske u četvrtfinalu, pošto su gol odluke primili u samom finišu utakmice.

Uprkos eliminaciji, selektor naših kadeta Aleksandar Luković nije imao šta da zameri svojim učenicima:

- Pre svega bh pohvalio momke za ono što su uradili tokom ovog turnira i sve ove godine koliko sarađujemo. Sam plasman među osam najboljih je uspeh svakako, želeli smo više od toga, mislim da su momci danas, a nije fraza, zaista, dali svoj maksimum. Videli ste, desilo se to što se desilo, primili smo gol u 90. minutu, dva puta smo gubili, dva puta se vraćali, želeli pobedu, nismo došli do nje - rekao je Luković i dodao:

- Svakako bih pohvalio, ohrabrio momke, jer tek su na početku svoje karijere, koliko god da je sve ovo teško. Sigurno da jeste, pre svega njima, jer je negde, ajde da kažem, ovo prvo reprezentativno iskustvo. Mislim da će negde, koliko god da sad zvuči kao prazna priča, značiti negde kao iskustvo neko. Svakako, Poljacima čestitam na prolazu u polufinale, još jednom pohvale za naše momke, mislim da je lepa budućnost pred njima.

Poraz je teško pao srpskim kadetima, koji su bili utučeni posle utakmice.

- To je normalno. Mogu samo da ponovim da sam ja ponosan što treniram ovakvu grupu momaka, koji su živeli za jedan naš san. Razumljivo da je sada teško, ali treba da podignu glave i da budu svesni da su dali svoj maksimum, a jesu dali svoj maksimum, tako da zaista sam ponosan na njih - istakao je Aleksandar Luković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading