DRAMA U KELNU REŠENA PRELEPIM GOLOM: Evo kako je Musijala doneo Bajernu novu TITULU! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikan iz Minhena je 11. put u nizu šampion Nemačke.

DRAMA U KELNU REŠENA PRELEPIM GOLOM: Evo kako je Musijala doneo Bajernu novu TITULU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džamal Musijala

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su ponovo šampioni Nemačke, a do "salatare" su stigli pobedom od 2:1 (1:0) u gostima protiv ekipe Kelna.

Vodio je Bajern od devetog minuta, golom Kinglslija Komana, u 81. je Ljubičić doneo domaćinu poravnanje sa bele tačke, ali je Džamal Musijala prelepim pogotkom u 89. minutu doneo veliko slavlje svom timu i navijačima, tri boda sa teškog gostovanja, a ispostaviće se i titulu šampiona.

Musijala je primio loptu na ivici kaznenog prostora, uputio je sjajan udarac, koji je završio u maloj mreži golmana Martina Švabea, a jasno je da će navijači Bavaraca dugo pamtiti ovaj pogodak.

Dortmund je imao sve u svojim rukama, trebala im je pobeda na svom terenu protiv Majnca, koji nije mogao ni u Evropu, ali ni da ispadne, ali je odigrao pošteno i uspeo da odigra 2:2 i tako omogući Bajernu da 11. put zaredom osvoji titulu Bundeslige.

U Ligu šampiona će i Lajpcig i Union Berlin, Frajburg će u Ligu Evrope, Leverkuzen u Ligu konferencija, a iz lige su ispali Šalke i Herta. U razigravanje će Štutgart, protiv Hamburga ili Hajndenhajma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading