LAUTAROV GOL OBRADOVAO I DEKIJA! Stanković OVACIJAMA dočekan na Meaci! (FOTO)

Autor:

Sport

16.05.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Sampdorije i Crvene zvezde nije propustio priliku da uživo prati Derbi dela Madonina.

LAUTAROV GOL OBRADOVAO I DEKIJA! Stanković OVACIJAMA dočekan na Meaci! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Trener Sampdorije Dejan Stanković

Dugo su se fudbaleri Intera mučili da probiju odbranu Milana i potvrde pobedu iz prvog meča u Derbiju dela Madonina.

Pogotkom u 74. minutu, Lautaro Martinez je još više pogurao nero-azure ka plasmanu u veliko finale Lige šampiona, a njegov gol obradovao je i legendarnog fudbalera domaće ekipe Dejana Stankovića.

Proslavljeni as uživo sa tribina "Đuzepe Meace" prati duel gradskih rivala, a neposredno pre meča dobio je ovacije domaćih navijača.

 

 

Stanković je, podsetimo, bio deo zlatnih dana ekipe, koja je pod komandom Žozea Murinja gospodarila Evropom osvojivši "tripletu" 2010. godine, poslednju u klupskoj istoriji.

Tada je Inter podizao pehare u Seriji A, Ligi šampiona i u Kupu Italije, postavši jedna od najuspešnijih, ako ne i najuspešnija u klupskoj istoriji.

Na trenerskom planu, ipak, Dejan Stanković nije imao toliko uspeha, pošto je sa Sampdorijom i zvanično ispao iz italijanske elite, pa će se klub iz Đenove od jeseni takmičiti u Seriji "B".

Inter će se u finalu sastati sa pobednikom meča Mančester siti - Real Madrid, prvi meč u Madridu završen je rezultatom 1:1. Revanš je u sredu (21.00) na Etihadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading