DALILA RASKRINKALA MARIJANU! Zonjićeva umesto PRSTENA dobila SKUPOCENI poklon od novog dečka, Dragojevićka je javno razotkrila! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević podelila je fotografiju Marijane Zonjić sa poklonom od nepoznatog muškarca.

DALILA RASKRINKALA MARIJANU! Zonjićeva umesto PRSTENA dobila SKUPOCENI poklon od novog dečka, Dragojevićka je javno razotkrila! (FOTO)

Foto: E stock

Bivša zadrugarka i drugoplasirana u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' Dalila Dragojević u potpunosti se sklonila iz rijaliti priče i u potpunosti se posvetila društvenim mrežama i zarađivanju novca preko istih, što joj itekako polazi za rukom.

Još uvek je nerazdvojna sa bivšom zadrugarkom i cimerkom Marijanom Zonjić, te svakodnevno pokazuje kako opstaje njihovo prijateljstvo i deli detalje iz njihovog privanog života.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević pokazala poklone koje je dobila Marijana

Tako je sada podelila fotografiju iz jednog prestoničkog restorana gde je bila na ručku sa Zonjićevom, te pokazala skupoceni poklon koji je Marijana dobila - telefon, šampanjac, plišanu igračku i slatkiše, uz opis:''Da se više ne cima sa jednim mobilnim.''

Marijana je takođe na svojim društvenim mrežama podelila ovu fotografiju, a onda i pokazala šta piše u čestitki koju je dobila, te je jasno da se radi o novom emotivnom partneru.

- Mogao je biti prsten, da ti telefon nije upao u bazen - pisalo je je u čestitki koja je bila potpisana samo inicijalima.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official

Marijana Zonjić dobila skupoceni poklon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading