STANKOVIĆ ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: Srpskog trenera nadjačale EMOCIJE! (FOTO)

Autor:

Sport

16.05.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deki nije ostao imun na komplimente.

STANKOVIĆ ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: Srpskog trenera nadjačale EMOCIJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković i Simone Inzagi

Trener Sampdorije Dejan Stanković dozvolio je da ga nadjačaju emocije pred kamerama. Srpski strateg je zaplakao nakon remija protiv Empolija (1:1).

 

 

Sampa je vodila do 93. minuta, a onda je primila gol, po ko zna koji put ove sezone u nadoknadi, te je ispustila trijumf. Pobeda joj svakako ne bi mnogo značila, pošto je već matematički ispala iz Serije A, ali na polju samopouzdanja svakako bi dobro došla.

- Želeo bih da se zahvalim Stankoviću, jer možda drugog trenera ne bi bilo tu. Dao nam je ovo dostojanstvo, Sampdorija je sve utakmice odigrala na taj način. Izazivam svakog trenera da vodi tim bez kluba iza leđa, sa svim ovim problemima - rekao je poznati TV voditelj Korad Tedeski, koji je inače veliki navijač Sampdorije.

Tedeski je zapitao da li je Srbin ljut i nada se da je shvatio na pravi način njegove reči, a zapravo je istina bila u tome da je Stanković zaplakao.

Potom se obratio i Dejan Stanković.

- Hvala na lepim rečima, duboko su me dirnule. Ne pokazujem to, ali imam toliko emocija u sebi - istakao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading