BUM! Zvezda napada VELIKANE: Tim sa Marakane izlazi na megdan VIŠESTRUKIM ŠAMPIONIMA!

Autor:

Sport

11.04.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve u sklopu priprema za narednu sezonu.

BUM! Zvezda napada VELIKANE: Tim sa Marakane izlazi na megdan VIŠESTRUKIM ŠAMPIONIMA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na korak od titule u Superligi Srbije.

Četa Miloša Milojevića mogla bi već u utorak uveče i zvanično da postane šampion i to ako TSC ne slavi protiv Voždovca u gostima, a Čukarički ne pobedi Partizan na Banovom brdu.

Titula ove sezone donosi i direktan plasman u Ligu šampiona, te nema sumnje da će fudbaleri Crvene zvezde morati da odrade dobre pripreme kako bi spremni dočekali evropska iskušenja.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

 

Ruski mediji preneli su informaciju da bi tim sa Marakane tokom pripremnog perioda mogao da odigra prijateljske utakmice protiv Zenita i Fenerbahčea! Prema pisanju uglednog Sport Ekspresa turnir na kom će učestvovati pomenuti višestruki šampioni svojih zemalja, ali i još jedna, za sada neimenovana ekipa iz vrha ruskog fudbala, održaće se u Sankt Peterburgu u prvoj polovini jula, što se uklapa u Zvezdin preliminarni kalendar.

Novo prvenstvo u Superligi Srbije počinje 21. jula, a glavni deo priprema Zvezda bi trebalo da održi od prvog do 14. jula. Pre toga će se nekoliko dana provesti na Zlatiboru.

I dalje nema zvanične potvrde da li će do ovog turnira doći, ali nema sumnje da bi to bila prava provera za crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading