KO GUBI, ZAPAD ILI RUSIJA? Grof podigao VELIKU BURU izjavom o ratu u Ukrajini!

Autor:

Sport

21.03.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak govorio i o Crvenoj zvezdi.

KO GUBI, ZAPAD ILI RUSIJA? Grof podigao VELIKU BURU izjavom o ratu u Ukrajini!

Foto: Starsport

Miodrag Grof Božović

Miodrag Božović dobro je poznato lice u Srbiji, ali i Rusiji.

Popularni Grof ostavio je dubok trag u ove dve zemlje, a sada je ruskim medijima dao jako zanimljivu izjavu.

On je naveo da bi Zvezda bila šampion u našoj zemlji, sve da se ligi priključe Zenit, CSKA i Spartak iz Moskve.

- Crvena zvezda bi bila šampion u Srbiji, čak i da u toj ligi igraju Zenit i Spartak. Crvena zvezda je pre nekoliko godina igrala protiv moskovskog CSKA i izgubila, ali "Armejci" su tom dvomeču imali mnogo sreće. Ljudi moraju da znaju da je u Srbiji teško postati šampion. Možda bi Zenit sa sadašnjom postavom uspeo u tom cilju. Spartak ne bi sigurno - rekao je Božović za ruske medije.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Miodrag Božović

 

Dotakao se Božović i stanja u ruskom fudbalu i situacije izazvane ratom sa Ukrajinom.

- UEFA skupo plaća suspenziju Rusije! Kada se sve ovo završi, bićete odmah vraćeni u UEFA. Kada će sve to biti gotovo i koliko godina će trajati, nemam pojma. Dobro je što Rusija igra prijateljske utakmice. Nema potrebe da idete u Aziju, vaše mesto je u UEFA - naveo je Božović, pa dodao:

- Rusija je nekada bila peta liga u Evropi, sada nije tako. Ali kada ovo jednog dana prođe ponovo će sve biti isto. Trenutno je u Evropi na snazi rusofobija. Mnogo ruskih trenera mogu da rade u Evropi, ali je sada situacija takva. Evropljani su takvi. Vole samo sebe i novac. Za Rusiju je najvažnije da vas volimo mi Srbi i Crnogorci. Siguran sam da će vas UEFA vratiti u organizaciju čim se sve ovo završi.

Miodrag Božović ostao je upamćen u srpskom fudbalu kao trener Crvene zvezde, dok je u Rusiji vodio nekoliko klubova - Amkar, Moskvu, Dinamo iz Moskve, Rostov, Lokomotivu iz Moskve, Krila Sovjetov iz Samare i Arsenal iz Tule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading