ZALUDEO SRBIJU: Nacija u TRANSU posle najnovije objave Lazara Samardžića! (FOTO)

Autor:

Sport

21.03.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se velika nada srpskog fudbala.

ZALUDEO SRBIJU: Nacija u TRANSU posle najnovije objave Lazara Samardžića! (FOTO)

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Lazar Samardžić, vezista Udinezea, prihvatio je poziv Dragana Stojkovića Piksija, pa će ubuduće nositi dres reprezentacije Srbije.

Mladi fudbaler, koji je rođen u Berlinu, nastupao je za mlađe selekcije Nemačke, ali je nakon pregovora i mnogo odrađenih razgovora sa selektorom Srbije, odlučio da u budućnosti nastupa za "orlove".

Sada se Lazar po prvi put oglasio i na Instagramu, a svojom porukom je jasno stavio do znanja šta misli o tome što će igrati za Srbiju.

- Poslednjih nedelja bavio sam se pitanjem koje mi je veoma važno u sportskoj budućnosti. Posle brojnih razgovora sa porodicom, prijateljima, a posebno selektorom Draganom Stojkovićem, odlučio sam da igram za Srbiju, a time i za domovinu svojih roditelja. Moja porodica i ja smo izuzetno ponosni zbog poziva, jer je to ujedno i nagrada za moja dostignuća.

Moj cilj je Evropsko prvenstvo 2024. Pokazana mi je jasna perspektiva i osećaj da mogu odmah da odigram važnu ulogu. Spreman sam da dam sve od sebe i jedva čekam da prvi put budem na terenu sa timom!

Uvek mi je bila čast da budem deo mlađih selekcija Nemačke i hvala vam na vremenu koje sam mogao da doživim u različitim timovima. Veliko hvala i poštovanje, posebno Antoniju Di Salvu na poverenju - naravno da ću držati palčeve za momke!

Sada je vreme da se ostvari veliki san. Majko, Srbija zove! - napisao je Samardžić na Instagram profilu.

Priliku da debituje ofanzivni vezista će imati već u petak, 24. marta, kada će naša selekcija u Beogradu dočekati Litvaniju u meču prvog kola kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading