OLGASIO SE DRAGAN DŽAJIĆ: Predsednik FSS poslao jaku poruku pred start kvalifikacija!

Autor:

Sport

20.03.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Saveza će prisustvovati treningu reprezentacije.

OLGASIO SE DRAGAN DŽAJIĆ: Predsednik FSS poslao jaku poruku pred start kvalifikacija!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije se okupila danas u Staroj Pazovi, gde će se spremiti za predstojeće okršaje u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će naša selekcija igrati sa Litvanijom i Crnom Gorom.

Tim povodom se medijima obratio i selektor Dragan Stojković Piksi, koji je u Staroj Pazovi odgovarao na pitanja novinara. 

Nakon toga, svoju izjavu je dao i Dragan Džajić, novi predsednik FSS-a.

- Konačno možemo da stavimo tačku na sve što je bilo prethodnih dana, na sva pisanja medija i da se posvetimo konkretnim zadacima. U interesu svih nas je da fudbalska reprezentacija Srbije zablista u kvalifikacijama i da se plasira na završni turnir u Nemačkoj 2024. godine. Selektor i igrači imaju punu podršku od nas iz rukovodstva, očekuju nas veliki izazovi i veoma važne utakmice protiv Litvanije i Crne Gore. Pravo sa Terazija uputiću se ka Staroj Pazovi i ispratiti prvi trening reprezentacije. Želim da se upoznam sa igračima i da im poželim sreću na početku ciklusa za koji se nadam da ćemo zajedničkim snagama uspeti da završimo u pobedničkom raspoloženju - rekao je Džajić za zvanični sajt FSS.

Foto: Starsport

Dragan Džajić. novi predsednik FSS

Džajić je odmah po stupanju na novu dužnost jasno i glasno naznačio šta su prioriteti Saveza u narednom periodu.

- Prioritet broj jedan je uspeh reprezentacije i plasman na velika takmičenja, a uporedo sa takmičarskim ciljevima moramo da razmišljamo o infrastrukturi. Moja je velika želja da se fudbal u Srbiji igra na boljim terenima i u lepšim uslovima. To se pre svega odnosi na Superligu Srbije i FSS će dati sve od sebe da klubovi dobiju adekvatnu pomoć pri realizaciji novih infrastrukturnih projekata. Moramo da imamo moderne fudbalske objekte koji mogu da odgovore svim zahtevima, kriterijumima i terminima u kalendaru UEFA. Sve kako dolikuje državi koja mnogo voli fudbal i koja svoju reprezentaciju i svoje klubove želi uvek da vidi na najvećoj sceni evropskog i svetskog fudbala - istakao je Džajić.

Podsetimo, prvi meč u kvalifikacijama za EURO Srbija igra 24. marta protiv Litvanije u Beogradu, dok "orlove" tri dana kasnije očekuje gostovanje Crnoj Gori u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading