FSS PUŠTA ULAZNICE: Poznate cene karata za početak kvalifikacija za EP

Autor: Tanjug

Sport

16.03.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovima" je potrebna podrška sa tribina.

FSS PUŠTA ULAZNICE: Poznate cene karata za početak kvalifikacija za EP

Foto: Starsport

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da je odredio cene ulaznica za meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. protiv selekcije Litvanije, koji će biti odigran 24. marta od 20.45 sati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

U saopštenju se navodi da će onlajn prodaja karata za duel sa Litvancima početi u petak (17. mart) na sajtu iticket.rs. Od ponedeljka, 20. marta ulaznice će biti prodavane na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" od 10 do 18 sati, a na dan utakmice od 10 do 20.45 časova.

Cene ulaznica za južnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za istočnu i zapadnu od 800 do 1.000 dinara. Karte za Zapad VIP koštaju 1.500, a VIP galerija, VIP I i VIP II 3.000 dinara.

U saopštenju FSS se navodi da će sektor za gostujuće navijače na južnoj tribini koštati pet evra, a zapad VIP kategorija I 15 evra.

U grupi G kvalifikacija za EP 2024. nalaze se Srbija, Litvanija, Crna Gora, Bugarska i Mađarska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading