SELEKTOR NAJAVIO VELIKE PROMENE: Srbija posle Samardžića dobija NOVO POJAČANJE?!

Autor:

Sport

20.03.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi je zagolicao maštu ljubiteljima fudbala u Srbiji.

SELEKTOR NAJAVIO VELIKE PROMENE: Srbija posle Samardžića dobija NOVO POJAČANJE?!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, održao je konferenciju za medije u Staroj Pazovi, pred duele koje će naša ekipa odigrati u kvalifikacijama za predstojeće Evropsko prvenstvo.

"Orlovi" ka Nemačkoj, gde će biti odigrano EP naredne godine, kreću utakmicama protiv Litvanije u Beogradu, odnosno protiv Crne Gore u Podgorici, a pred prva dva meča selektor je izneo svoje mišljenje i stavove o velikom broju pitanja.

Govorio je i o nedavno završenom Mundijalu u Kataru, situaciji sa Markom Dmitrovićem, izborima u FSS, kao i o još velikom broju tema, a jedna od njih je bila i pitanje fudbalera koji bi u budućnosti mogli da nastupaju za Srbiju, i da krenu putem Lazara Samardžića.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi na konferenciji u Staroj Pazovi

Selektor je "zagolicao" maštu javnosti, i potvrdio je da on i njegovi saradnici prate još jednog igrača, koji bi mogao uskoro da krene Samardžićevim stopama.

Pratimo, gledamo kakve su nam šanse, radi se o kvalitetnom igraču - izjavio je Piksi, iako nije želeo da kaže o kom se igraču radi.

Jasno je da FSS u poslednje vreme neprestano radi na tome da svi igrači, koji imaju i najmanju šansu, zaigraju za Srbiju, kao što je to bio slučaj sa vezistom Udinezea, odnosno Vladanom Kovačevićem, golmanom poljskog Rakova.

Ipak, treba videti da li će i u slučaju ovog igrača, čije ime i dalje nije poznato, Srbija proći kao i sa Samardžićem, odnosno Kovačevićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading