BAKA SKOČILA SA UNUKOM U RUKAMA SA MOSTA: Detalji jezivog događaja u Podgorici, beba spasena u poslednjoj sekundi, evo i kako (VIDEO)

Autor:

Svet

20.03.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dete je bilo bez svesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mesta, uspeo je da dečaku istisne vodu iz pluća.

BAKA SKOČILA SA UNUKOM U RUKAMA SA MOSTA: Detalji jezivog događaja u Podgorici, beba spasena u poslednjoj sekundi, evo i kako (VIDEO)

Foto: Youtube/ Pobjeda

Spasavanje deteta u Podgorici

Policija je izvukla telo ženske osobe (62) koja je sa bebom primećena u Morači, ispod mosta Blaža Jovanovića u centru Podgorice oko 11.20 sati.

Kako su kazali Portalu RTCG u OKC-u, beba je izvučena iz reke i upućena u Institut za bolesti dece.

Kako prenose Novosti, sumnja se da je baka skočila sa Blažovog mosta u Podgorici, držeći u naručje mušku bebu - svoje unuče.

Brzom reakcijom radnici gradskog preduzeća Zelenilo Alfi Ibrahimović i Almir Mujak uspeli su i spasili bebu iz Morače.

Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu reku. Brzom reakcijom uspeli su da izvuku dete na obalu.

Dete je bilo bez svesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mesta, uspeo je da dečaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dečaka u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading