LJUBIMAC DELIJA NAPUŠTA MARAKANU?! Još DVA kluba se UKLJUČILA u trku za NJEGOV potpis!

Autor:

Sport

05.04.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović je sve bliži odlasku sa Marakane.

LJUBIMAC DELIJA NAPUŠTA MARAKANU?! Još DVA kluba se UKLJUČILA u trku za NJEGOV potpis!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Crvene zvezde

Povremeni reprezentativac Austrije se dugo nalazio na meti Sampdorije, međutim, kako je posao sa Italijanima stao, u trku se uključio i austrijski LASK.

Nije, međutim, klub iz Linca iz zemlje podno Alpa jedini koji želi štopera crveno-belih u svojim redovima.

Sportski direktor LASK-a Radomir Vujanović po svaku cenu hoće na leto da angažuje Dragovića, ipak, sada su se kao zainteresovani pojavili bečki velikani Rapid i Austrija.

Uprkos činjenici da su poslednju titulu osvojili pre decenije, a odavno su van konkurencije za najviši plasman, čelnici Austrije veruju da će štoper Crvene zvezde "poslušati srce" i vratiti se u matični klub, gde je svojevremeno najavio da bi voleo da završi karijeru.

Republika

Foto: Starsport

 

Rapid je veoma ozbiljan u nameri da angažuje Aleksandra, pošto je njegov trener Zoran Barišić još pre nekoliko nedelja uspostavio kontakt sa Dragovićem.

Defanzivac Crvene zvezde je tokom karijere igrao za Bazel, Dinamo Kijev, Lester i Bajer Leverkuzen, odakle je stigao na Marakanu.

Ukoliko dođe do dogovora, austrijski klubovi bi morali da plate za Dragovića obeštećenje Crvenoj zvezdi, pošto ima ugovor do leta 2024. godine sa srpskim šampionom.

LASK, sa druge strane, ima visoke apetite i platežne moći, pa nema sumnje da će ponuditi daleko veći iznos od Rapida i Austrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading