ŠOKANTAN TRANSFER! Bivši igrač Zvezde pojačava CRNO-BELE!

Autor:

Sport

05.04.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Bruno Mezenga nalazi se na meti slavnog Santosa.

ŠOKANTAN TRANSFER! Bivši igrač Zvezde pojačava CRNO-BELE!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Uprkos činjenici da se nalazi na zalasku karijere, brazilski napadač (34) bi mogao da napravi najbolji transfer otkako se bavi fudbalom.

Iako na Marakani nije ostavio nikakav trag, Mezenga je doživeo renesansu u domovini, gde nemilice trese protivničke mreže.

Bruno brani boje tima Agua Santa i sa ovim klubom je u državnom prvenstvu Paulista napravio neviđenu senzaciju. Ekipa je stigla do finala, a bivši igrač Crvene zvezde pruža sjajne partije, koje nisu promakle crno-belima, za koje su svojevremeno nastupali nedavno preminuli Edson Arantes do Nascimento Pele i as PSŽ-a Nejmar.

Republika

Foto: Starsport

 

Pregovori dve strane su u poodmakle, a Santos je sve bliži angažovanju Mezenge koji se u Mozzart Superligi Srbije zadržao samo pola godina.

Brazilac je u Ljutice Bogdana stigao pre 12 godina, što mu je bila peta pozajmica na koju ga je poslao Flamengo. Ni najvatreniji navijači Crvene zvezde ne mogu da se sete njegovih golova ili poteza, ali je jedna majstorija ostala upisana u anale.

Bilo je to protiv nekadašnjeg Sartida 1913 (danas Smedereva), kada je postigao evrogol, koji mu Delije ipak nisu zaboravile. Ukupno je upisao 18 utakmica za crveno-bele i pet puta bio strelac, dva pogotka je dao u evropskim kvalifikacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
AMATER

05.04.2023 16:23

Jak igrac bas za SANTOS! Nema veze