VIGO POSTAJE MILIONER: Fudbaler Crvene zvezde dobio NESTVARNE vesti iz Argentine!

Autor:

Sport

05.04.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desni bek crveno-belih je dobio dodatan motiv pred meč sa Spartakom.

VIGO POSTAJE MILIONER: Fudbaler Crvene zvezde dobio NESTVARNE vesti iz Argentine!

Foto: Starsport

Aleks Vigo

Aleks Vigo, fudbaler Crvene zvezde, dobio je sjajne vesti iz matične Argentine, pošto će njegov bivši klub Independiente morati na ime dugovanja da mu isplati 24.000.000 argentinskih pezosa.

Ovaj iznos će Vigo dobiti u deset jednakih rata, a ovolika cifra u argentinskim pezosima je jednaka sumi od malo preko 100.000 evra.

Vigo je pre dolaska u Crvenu zvezdu bio član Indenpendijentea koji je, kad je desni bek odlazio u Srbiju, imao prava otkupa igrača, jer je Argentinac pre toga igrao kao pozajmljeni igrač u River Plejtu.

Foto: Starsport

Aleks Vigo u dresu Crvene zvezde

Independijente je mogao da otkupi Vigov ugovor za oko dva i po miliona dolara, ali nije to učinio, što pokazuje u kakvoj situaciji se nalazi ovaj slavni tim iz Aveljanede, predgrađu Buenos Airesa.

Argentinski klub trenutno duguje 22.871.087 dolara bivšim igračima.

Aleks Vigo je svoju fudbalsku karijeru u Kolonu, zatim je nastupao u River Plejtu, da bi pre Zvezde igrao u Independijeteu, kao pozajmljen igrač slavnog Rivera.

Argentinac je ove zime stigao u Beograd, a za sada je postigao dva gola u crveno-belom dresu, od čega je jedan stigao i na večitom derbiju protiv Paritizana, pa je za kratko vreme postao ljubimac navijača tima iz Ljutice Bogdana.

Videćemo da li će Vigo i naredne sezone ostati u Beogradu i nositi crveno-beli dres u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading