ALEKSANDAR VUČIĆ O DUGOVANJU VEČITIH! Porezi moraju da se plate! Predsednik Srbije pričao o večitima: Zvezda platila 7,3 miliona, Partizan duguje 18 miliona evra!

Autor:

Sport

01.04.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom otvaranja deonice autoputa "Miloš Veliki" osvrnuo se i na aktuelne teme u fudbalskim i košarkaškim sekcijama Crvene zvezde i Partizana.

ALEKSANDAR VUČIĆ O DUGOVANJU VEČITIH! Porezi moraju da se plate! Predsednik Srbije pričao o večitima: Zvezda platila 7,3 miliona, Partizan duguje 18 miliona evra!

Foto: Printscreen/Tanjug

Vučić je čestitao Partizanu na gotovo izborenom plasmanu u top osam Evrolige, da bi potom nastavio da govori o dugovanjima oba kluba.

- Čestitam košarkašima Partizana na de fakto plasmanu u Top8. Ja se nadam da će kad se završi sezona da plate svoje dugove.  KK Crvena zvezda je na oko 1,5 miliona duga, a KK Partizan na oko 7 miliona duga, dok je FK Partizan na oko 18 miliona što je užas. FK Crvena zvezda je platila 7,3 miliona evra i oni kažu da je klub uzeo pozajmicu. Šta mene briga odakle im? Zvezda je dala pare i čestitam im na tome, a kako će da vrate da li od Lige šampiona pretpostavljam da mora - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, država je i ovog puta učinila i jednima i drugima.

- U Zvezdi je povoljnija situacija nego u Partizanu. Mi smo i jednima i drugima pomogli, u košarci su nas uspešno predstavljali, a u fudbalu je Zvezda nekad više nekad manje bila uspešna. Partizan je sada čak dobio kineske sponzore i oni moraju da se pozabave sponzorima svojim, čekamo da se završi sezona i platite. Pozajmite od koga hoćete i državi platite. Nećemo drugima dati da budu vlasnici... Ovako, dajemo pare u bunar da budem iskren, jer znamo da je to za deo naroda važno. Imamo Čukarički, TSC, kapa dole majstori to vodite na maestralan način. Platio Terzić 7,3 miliona čestitam ti majstore i pokazali su da je država prioritet, a država se ne ucenjuje vikanjem Vučiću pe*eru. Evo ako vam je lakše biću pe*er, a biće 10m autoputa. Plati, bre, porez. To je tvoja obaveza. Mnogo sreće želim Zvezdi u Ligi šampiona, pogotovo nakon mnogo godina propadanja - istakao je Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (121)

Loading
Deki

01.04.2023 12:25

Nema privilegovanih, a nema ni zemlje u kojoj se ne placa porez

Sanja

01.04.2023 12:34

Za porez nema povlašćenih, iznimki i izuzetaka.

Iva

01.04.2023 12:36

Partizan mnogo vise duguje i mnogo vise im je drzava dala para

Iva

01.04.2023 12:37

Niko ne sme biti privilegovan