POTRES U PARTIZANU! Crno-beli ostaju bez NAJBOLJEG IGRAČA?!

Autor:

Sport

31.03.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuda plovi brod tima iz Humske?

POTRES U PARTIZANU! Crno-beli ostaju bez NAJBOLJEG IGRAČA?!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš i Bibars Natho

Požar u Humskoj se rasplamsao i veliko je pitanje da li može da se ugasi.

Fudbalski klub Partizan se nalazi u katastrofalnoj situaciji, te je crno-belima i drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona ugroženo, a posle izjave Adama Natha, strica verovatno najboljeg igrača crno-belih Bibarsa Natha, svi mogu dodatno da se zabrinu.

Naime, on je za ruske medije istakao da budućnost Izraelca nije vezana za Humsku.

Ne bih rekao da je tema povratka u Rusiju zatvorena. Vreme će pokazati. Bibaras ima želju i sada, a imao je i pre godinu dana. Ne može da zaboravi Rusiju, uživao je u tamošnjem fudbalu jer su mu uslovi odgovarali. Mislim da bi bio spreman da se vrati u Premijer ligu Rusije - rekao je Adam Natho za "RB Sport".

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho

 

Smatra stric fudbalera, koji se u prošloj reprezentativnoj akciji oprostio od dresa nacionalnog tima Izraela, da Bibars i dalje može da pravi razliku u Rusiji.

Da li bi mu bilo bolje u CSKA ili Rubinu? Ne bih da komentarišem. Mislim da bi mu više klubova u Rusiji odgovaralo jer je sada sve manje kreativnih igrača, tako da ne bi bio višak. Ne bih rekao da mu sadašnja igra CSKA ne pristaje, ali morate da gledate na kojoj poziciji im fale igrači. Mislim da Natho u međuvremenu nije fudbalski oslabio, štaviše mislim da sada u svojoj igri ima stvari koje nekada nije imao - zaključio je Adam Natho.

Podsetimo, Bibaras Natho ima ugovor na još godinu dana u Partizanu, a za crno-bele je do sada odigrao 155 utakmica i na njima doprineo sa 50 golova i 42 asistencije. Tokom karijere u Rusiji branio je boje Rubina i CSKA iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading