NATHO BESAN NA SUDIJU: Igrali smo i protiv njega! Nije dorastao derbiju

Autor:

Sport

03.03.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac tvrdi da Aleksandar Živković nije imao kontrolu nad utakmicom.

NATHO BESAN NA SUDIJU: Igrali smo i protiv njega! Nije dorastao derbiju

Foto: Starsport

169. večiti derbi

Fudbaleri Partizana u 169. večitom derbiju nisu uspeli da ostvare očekivan rezultat, pošto su izgubili od Crvene zvezde rezultatom 1:0.

Jedan od najlošijih na terenu bio je iskusni Izraelac Bibars Natho, koji je posle meča napao sudiju Aleksandra Živkovića.

- Bio je dobar derbi, ali prevelik za nekoga ko je bio na terenu. Svi su danas videli jasno to o čemu pričam, a ne želim više o tome da govorim - grmeo je vezsita Partizana.

Potom je prokomentarisao sam meč.

- Imali su jednu šansu više u prvom poluvremenu, a u drugom smo mi imali dobre prilike. Mogao je da bude drugačiji rezultat, ali nismo puno igrali, jer je bilo dosta prekida. Mislim da smo zaslužili više od poraza, ali nije lako igrati protiv svih - rekao je, aludirajući na glavnog arbitra.

Veliki broj kartona je pokazao Živković.

- Kada ne kontrolišete situaciju, ovo se dogodi - zaključio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
MilanChe

05.03.2023 22:51

Kada sudije budu počele da kažnjavaju skandalozno ponašanje ovog džukca na svakoj utakmici, prestaće sa ovakvim komentarima. Na svakoj utakmici posle svake njihove odluke kidiše na njih kao pitbul, i svaki put prođe bez kazne.

Zmaj

10.03.2023 20:49

Ko je natho?