"GROBARI" U ŠOKU I NEVERICI! Tajna veza između Natha, penala i DOMINACIJE Crvene zvezde!

Autor:

Sport

18.03.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se sada prekinuti ova crna serija?

"GROBARI" U ŠOKU I NEVERICI! Tajna veza između Natha, penala i DOMINACIJE Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Natho promašio penal protiv Surduličana

Već smo se navikli da kada sudije dodele penal Partizanu to bude i siguran pogodak, bar kada je Bibars Natho u igri.

Delovalo je da je Izraelac programiran da ne može da promaši jedanaesterac sve dok se ispred njega nije pojavio surdulički Brando Gagić koji je odbranom jedanaesterca protiv crno-belih trasirao Radniku put ka pobedi u Humskoj (1:2). Stefan Ranđelović je u stilu lika kog je Vojin Ćetković glumio u čuvenoj seriji "Porodično blago" nastavio da brani penale u velikom stilu, uspeo je nemoguće i sprečio je Natha da pogodi sa bele tačke.

Ostavio je navijače Partizana u šoku i neverici, a "grobari" će tek ostati bez reči kada shvate da postoji tajna veza između Bibarsa Natha, penala koje je izvodio i dominacije Crvene zvezde koja traje već godinama! O čemu se zapravo radi?

Bibars Natho je poslednji penal pre meča protiv Radnika promašio 26. novembra 2017. godine kada je u dresu CSKA iz Moskve bio neuspešan protiv Rubina. I pored toga što nije izašao na kraj sa Soslanom Džanajevim koji je tada čuvao mrežu tima iz Kazanja, CSKA je stigao do pobede rezultatom 1:0. Od tada, pa do meča protiv Radnika Natho je sve penale pretvarao u golove. Verovatno se pitate koja je to tajna veza koju smo najavili, a tiče se Natha, penala i dominacije Crvene zvezde?

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho

 

Bibars Natho je poslednji penal promašio u novembru 2017. godine, a nekoliko meseci pre toga Partizan je osvojio poslednju titulu u Superligi Srbije! Zaplesao se tada tango smrti u Humskoj poslednji put i krenula je surova dominacija Crvene zvezde koja i dalje traje.

Izvesno je da Partizan ni ove godine neće osvojiti titulu, ali bi ovaj promašeni penal Natha možda mogao da predstavlja zatvaranje kruga posle kog će se crno-beli naredne sezone bar umešati u borbu za trofej.

Navijačima nadu niko ne može da uzme!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading