OTKRIO DA JE ZVEZDAŠ: Surdulički Brando Gagić ZAGRMEO posle odbranjenog penala Nathu

Autor:

Sport

17.03.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Radnika u transu posle pobede nad Partizanom.

OTKRIO DA JE ZVEZDAŠ: Surdulički Brando Gagić ZAGRMEO posle odbranjenog penala Nathu

Foto: Starsport

Stefan Ranđelović slavi odbranjen penal Bibarsu Nathu

Fudbaleri Radnika iz Surdulice su u 27. kolu Superlige Srbije napravili veliko iznenađenje, pošto su u Humskoj pobedili favorizovani Partizan.

Heroj trijumfa bio je golman Stefan Ranđelović, koji je imao veliki broj odbrana, a kao šlag na tortu došao zaustavljen udaran Bibarsa Natha sa bele tačke. Bio je to prvi penal koji je Izraelac promašio u crno-belom dresu, posle 26 realizovanih.

- Uradio sam nemoguće. To je pre svega bila stvar analize, od mene, preko šefa, do trenera golmana, koji me podržao i verovao je u mene. Tako da, sve je moguće - rekao je 24-godišnji golman za Republiku.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Ranđelović

Pre dve godine je Ranđelović odbranio dva penala na Marakani protiv Crvene zvezde, Filipu Falku i Mirku Ivaniću, a zaustavio je i udarac Aleksandra Kataija sa bele tačke osam meseci kasnije.

- Rekao sam ranije da sam zvezdaš, ali svaka uzakmica ima svoju slast kad se dobije. Jednako mi je drago. Dobio sam Zvezdu u Surdulici, a sada i Partizan u Humskoj.

Kada je branio penale crveno-belima, golman Radnika je dobio nadimak "surdulički Brando Gagić", po liku iz kultne serije "Porodično blago".

- To je bilo tada po portalima, ne znam da li je i dalje aktuelno. Možda će me sutra neko opet tako nazvati.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Ranđelović slavi odbranjen penal Bibarsu Nathu

Na kraju je pričao o planovima za budućnost.

- Nisam ni sekunde pomislio da odem iz Radnika. U Surdulici sam, pod ugovorom (do leta 2024. godine prim. aut). Branim svoju čast, jer sam ja iz Surdulice. Jurimo opstanak. Želim da pomognem klubu, stručnom štabu i saigračima da uspemo u tome - podvukao je Ranđelović u razgovoru za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading