SVE SE UROTILO PROTIV PARTIZANA: Evo zbog čega su crno-beli PROSULI nove bodove u Humskoj!

Autor:

Sport

17.03.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreća na strani Surduličana.

SVE SE UROTILO PROTIV PARTIZANA: Evo zbog čega su crno-beli PROSULI nove bodove u Humskoj!

Foto: Starsport

Radulovićev gol u Humskoj

Fudbaleri Radnika izvojevali su zlata vrednu pobedu u Humskoj, a trener Surduličana Slavoljub Đorđević izjavio je da je za trijumf nad Partizanom neophodna "božija pomoć".

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde uputio je reči podrške Igoru Duljaju, izrazivši uverenje da će promeniti stvari u redovima "parnog valjka".

Ono što sam rekao u najavi igrati sa Partizanom je jako teško i znali smo šta hoćemo, pa jako smo poštovali Partizan, pronašli smo način igre i koristili svoje šanse, mogli smo da damo još jedan i da primimo još jedan gol. Mali Stefan je odbranio penal Nathu , morate da igrate iznad svojih mogućnosti i da vas pogleda Bog protiv Partizana, a nas je pogledao Bog. Čestitam Partizanu i mojim momcima, kolegi Igoru Duljaju jer verujem da će biti odličan trener pošto je sjajan momak - rekao je posle pobede Slavoljub Đorđević.

Republika

Foto: Starsport

Presrećan posle podviga u Humskoj - Slavoljub Đorđević

Klub sa juga Srbije je, na taj način, pobegao sa dna superligaške tabele, dok Partizan očekuje velika borba za drugo mesto do kraja takmičenja u Mozzart Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading